Skip to main content

Palveluneuvojia Elisan Yritysasiakaspalveluun!

Sinustako asiakaspalvelun AMMATTILAINEN Elisalle Jyväskylään! 

Oletko joskus saanut niin hyvää asiakaspalvelua, että sinulle on jäänyt hyvä mieli pidemmäksi aikaa? Upeaa, jos olet! Tässä tehtävässä asiakaspalvelijana olet asiakaskokemuksen luonnin ytimessä.

Haluatko työskennellä päivittäin monipuolisessa tehtävässä erinlaisten asiakaskohtaamisten parissa?

Elisan palveluneuvojina meidän tehtävämme on luoda jokaisesta asiakaspalveluun tulevasta yhteydenotosta unohtumaton kokemus ja tässä onnistumme aidolla läsnäololla, sekä uteliaisuudella asiakkaan todellista tarvetta kohtaan. Tämä on aitoa vuorovaikutusta, välittämistä ja etenkin ongelmanratkaisua.

Palvelemme asiakkaitamme monikanavaisesti puhelimitse ja sähköpostitse, joten odotamme myös uudelta työkaveriltamme sujuvaa suomen kielen taitoa, eikä englannin kielen osaamisesta ole myöskään haittaa tässä tehtävässä.

Me tarjoamme sinulle rennon työpaikan, kannustavan palkkauksen, innostavat esimiehet sekä huippu kollegat tueksesi, jotta saat tarvittavat valmiudet toteuttaa maailmanluokan asiakaskokemusta Elisan asiakkaille.

Mitä asiakasneuvojan työpäivät pitää sisällään?

Asiakaspalvelijana olet osa liiketoiminnan ulkoisia tukitoiminneprosesseja ja vastuualueenasi on asiakaspalveluun tulevien yhteydenottojen itsenäinen käsitteleminen eri sähköisissä kanavissa.

  • Neuvonta- ja muutostyötä kuten asiakas- tai sopimustietojen muutoksia, palvelujen päivityksiä, vastauksia asiakkaan kysymyksiin.
  • Lisämyyntiä, meidän tehtävämme on varmistaa nykyisten palveluiden soveltuvan asiakkaan tarpeeseen - tulevaisuuden vaatimuksia silmällä pitäen.

LISÄTIETOJA

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa rekrytoija Tanja M. Tavoitat minut puhelimitse tai WhatsAppin kautta numerosta +358443276511. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian!

Tulemme teettämään valituille henkilöille turvallisuusselvityksen.

TEHTÄVÄN PERUSTIEDOT

Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva.
Työaika: Arkisin 08:00-18:00
Työtunnit: 37,5h/vk
Palkkaus: ICT- alan työehtosopimus + kannustemalli
Aloitus: 11.7.2022

Tutustu Jyväskylän toimistoon tästä! 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluneuvojia Elisan Yritysasiakaspalveluun!

Jyväskylä
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti