Skip to main content

Palveluneuvojia, Omistajapalvelut, HOK-Elanto

Palveluneuvojia, Omistajapalvelut, HOK-Elanto, Helsinki

Haemme palveluneuvojia HOK-Elannon Omistajapalveluihin

Pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla sijaitsevat Omistajapalvelupisteemme toimivat osuuskauppamme asiakaspalvelupisteinä sekä S-Pankin asiamiehinä. Pisteemme sijaitsevat 12 Prisman sekä Sokos Helsingin yhteydessä. Palvelemme arkisin pääkaupunkiseudulla klo 9-20 ja Keski-Uudellamaalla klo 9-19 sekä koko ketjussa lauantaisin klo 10-18.

Haemme nyt joukkoomme osa-aikaisia palveluneuvojia vakituisiin työsuhteisiin Hyvinkään, Malmin, Tikkurilan ja Jumbon pisteisiimme. Palveluneuvojana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät niin asiakasomistaja-asioiden kuin S-Pankin palveluiden parissa. Tehtävänäsi on kartoittaa ja mahdollistaa asiakkaille parhaimmat mahdolliset hyödyt tuotteistamme ja palveluistamme.

Etsimme joukkoomme iloisia, aktiivisia sekä tavoitteellisia tiimipelaajia, jotka positiivisella asenteellaan huolehtivat asiakkaistaan ja osallistuvat omalla panoksellaan tiimin tuloksen tekemiseen. Jos olet myynninnälkäinen, rohkea sekä asiakaspalvelija isolla a:lla, kannattaa laittaa hakemusta tulemaan. Joukossamme sinulla on mahdollisuus syventää ja kehittää osaamistasi asiakasomistaja- sekä pankkiasioiden parissa. Saat myös käyttöösi HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat edut. Huomioithan, että yksikkömme tekevät paljon yhteistyötä keskenään, joten sinulla tulee olla halua ja mahdollisuus työskennellä koko toimialueellamme.

Hakuaikaa on 23.4. asti. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä toukokuussa.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30h / vko

  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

Tutustu Omistajapalvelun työpäivään tästä

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannolle. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 23.04.2021 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tehtävästä: hok-rekrytointi@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta - myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palveluneuvojia, Omistajapalvelut, HOK-Elanto

HOK-Elanto / AOP Liiketoiminta
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 14.04.2021

Jaa työpaikkailmoitus