Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Palveluneuvojia Telia B2B-tiimiin Kuusamoon

Palveluneuvojia Telia B2B-tiimiin Kuusamoon, Kuusamo

Oletko positiivinen persoona, jota motivoi tavoitteellinen työskentely? Löytyykö sinusta myyntihenkisyyttä, ratkaisukeskeisyyttä ja haluat kehittyä modernin asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö Baronan asiakaspalvelukeskukseen Kuusamoon!

Haemme nyt kokoaikaisia kesätyöntekijöitä Baronan Kuusamon palvelukeskukseemme työskentelemään monikanavaisessa Telian yritysasiakaspalvelussa. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä 03.05., ja työtä on tarjolla myös kesän jälkeen vuoden loppuun saakka. Etsimme ensisijaisesti työntekijöitä Kuusamoon, mutta myös Joensuun palvelukeskuksessa työskentely onnistuu.

Mitä työtä meillä tehdään ja minkälaisia henkilöitä etsimme?

Kuusamon palvelukeskuksessa palvelemme Telian yritysasiakkaita monikanavaisesti sekä puhelimitse että kirjallisesti. Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin ja toimintamme perusta on tarjota yksilöllistä ja kokonaisvaltaista asiakaspalvelua jokaiselle. Haemme ennen kaikkea ratkaisukeskeisiä henkilöitä, jotka nauttivat uusien asioiden oppimisesta niin myynnin kuin asiakaspalvelun saralla. Oli kyseessä sitten neuvontaan, laskutukseen, vikatilanteisiin tai sopimusasioihin liittyvä asia, ratkaisemme puhelut laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti.

Valmis osaaja tai kaikkitietävä operaattorialan guru sinun ei tarvitse olla, sillä tehtävään on kattava perehdytys työsuhteen alussa. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja tuemme aktiivisesti oppimistasi myös perehdytyksen jälkeen. Arvostamme rohkeaa, ennakkoluulotonta ja myynnillistä otetta työntekoon. IT-taidoista on hyötyä ja aiempi kokemus useiden järjestelmien yhtäaikaisesta käytöstä on eduksi. Tärkeintä on asenne ja halu kehittyä myynnillisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi!

Työajat ja palkkaus

Työsuhde on kokoaikainen, 37,5 h/vko. Tiimimme työskentelee maanantaista perjantaihin klo 08.00-17.15 ja kun osaamisesi on riittävällä tasolla, meillä voit myös työskennellä etänä. Palkkauksessa noudatamme ICT-alan työehtosopimusta ja lisäksi maksamme suoritepalkkioita tehokkuuteen ja myynteihin perustuen.

Miksi meillä viihdytään?

Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä. Työntekijämme arvostavat mm. monipuolista ja sopivan haastavaa työtämme sekä aidosti yhdessä tekemisen meininkiä! Haluamme työnantajana tarjota myös elämyksiä - meillä voit lähteä vaikka vaihtovuodeksi Espanjan palvelukeskukseen tekemään samaa työtä.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Nina Toivanen, numerossa 044 4914673.

Hae paikkaa viimeistään 22.04.2021 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tehtävästä: nina.toivanen@barona.fi, 044 4914673

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Asiakaspalveluratkaisut tarjoaa sinulle työmahdollisuuksia sekä Suomessa että kansainvälisesti. Asiakkaillemme etsittävien asiakaspalvelijoiden lisäksi palvelukeskuksemme työllistävät 500 asiakaspalvelun ammattilaista Fuengirolassa, Katowicessä, Kuusamossa, Joensuussa ja Oulussa. Uskomme moderniin asiakaspalveluun, jossa asiakaspalvelijalla on tärkeä rooli positiivisten muistijälkien ja hyvän asiakaskokemuksen luojana. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä - tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palveluneuvojia Telia B2B-tiimiin Kuusamoon

Barona Asiakaspalveluratkaisut
Kuusamo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus