Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palveluohjaaja, Coor, Oulu

Go On Oulu etsii Coorille Oulun alueelle

PALVELUOHJAAJAA suorarekrytointina vakituiseen työsuhteeseen. 

Coor on Pohjoismaiden johtavia kiinteistöpalveluratkaisujen tuottaja, jonka tarjonta kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen ja julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista käyttäjä- ja kiinteistöpalveluista, sekä strategisesta neuvonnasta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa ja yrityksen liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Etsimme nyt Coorille neuvokasta siivousalan palveluohjaajaa Oulun alueelle palvelupäällikön oikeaksi kädeksi. Työssäsi pääset vastaamaan henkilöstön perehdytyksestä ja opastuksesta siivouspalveluiden parissa, huolehdit tavara- ja ainetilauksista, järjestät sijaisuudet poissaolotilanteissa, sekä pidät yhteyttä asiakkaisiin. Työaikasi vaihtelevat asiakkaan aukiolojen mukaan ja sisältävät aamu- ilta- ja viikonloppuvuoroja. Hakijalta vaaditaan ajokorttia, jotta eri toimipisteiden välillä kulkeminen onnistuu. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa auto saadaan järjesteltyä myös työnantajan puolelta. 

Hakijalta toivotaan kokemusta siivousalalta, mutta alan koulutus ei ole vaatimus työn saannille. Asiakaslähtöinen ja helposti lähestyttävä asenne, sekä aito into ja mielenkiinto ovat avaimia tehtävässä onnistumiseen. Palkkaukseen sovelletaan Kiinteistöpalvelualojen työehtosopimusta ja sen mukaisia koulutuslisiä, johon vaikuttavat työntekijän kokemus alalta. 

Toivomme Sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Kokemusta siivousalalta tai soveltuvaa koulutusta
  • Hyvää paineensietokykyä
  • Ajokorttia

Tarjoamme Sinulle:

  • Monipuolisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
  • Vakituisen työsuhteen
  • Runsaasti koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia
  • Mukavan työyhteisön ja johdon tuen

Mikäli etsit mielenkiintoista työtä Oulun seudulta, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntija Ulla Kolehmainen +358 44 330 8824, sekä HR-koordinaattorit Aino Maaninka +358 40 054 8811 ja Aija-Riina Loukkola +358 400 580 352. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluohjaaja, Coor, Oulu

90830 Haukipudas
91100 II
90440 Kempele
90900 Kiiminki
91900 Liminka
Oulu
Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti