Skip to main content

Palveluohjaaja Jatsi Oy, Järvenpää

Haemme asiakkaallemme Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy:lle PALVELUOHJAAJAA päiväkotialueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluohjaajan tehtävässä toimit Järvenpään päiväkotien ateria- ja siivouspalvelujen työntekijöiden ohjaajana, pääpainon ollessa siivouksessa ja sen ohjaamisessa. Työpäivääsi kuuluu työntekijöiden ohjeistusta, työkohteissa sijaistamista, tavarantilauksista huolehtimista, laskujen tarkistusta sekä asiakasyhteistyötä. Avustat myös palveluesimiestä toiminnan suunnittelussa ja organisoinnissa.

Alueelle kuuluu 18 päiväkotikohdetta, joissa ateria- ja siivouspalvelujen tiimi vastaa alueen yhteistyöstä. Vastaat omalta osaltasi luvatun palvelusisällön toteutumisesta erilaisissa päiväkotikohteissa kustannustietoisesti ja asiakasta kuunnellen. Olet mukana myös toiminnan jatkuvassa kehittämisessä.

Edellytämme tehtävässä joko siivous- tai ateriapuolen ammattitutkintoa sekä usemman vuoden käytännön kokemusta sekä siivous- että ateriapalveluista, ajokorttia sekä hygieniapassia.

Olet etsimämme tekijä iloiseen tiimiimme jos koet olevasi luotettava, järjestelmällinen ja joustava tiimitekijä, joka haluaa ottaa vastuuta työssään. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää organisointikykyä.

Työaika on ma-pe klo 7-16 välisenä aikana 38,25h/vko ja työ alkaa viimeistään toukokuussa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten laitathan pikaisesti omasi tulemaan!

Hae paikkaa viimeistään 10.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: pauliina.pekkanen@barona.fi

Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy

Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy tuottaa ateria-, siivous- ja ympäristöpalveluja Järvenpään kaupungille ja Keski-Uudenmaan Sote -kuntayhtymälle. Jatsissa työskentelee n. 200 puhtauden ja ruoan ammattilaista.

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja suomen kielen taitoisia työntekijöitä. Kehitämme henkilöstömme osaamista tarjoamalla eri tehtäviin monenlaisia koulutus- ja osaamispolkuja.

Tarjoamme kilpailukykyiset palkat, mukavat työkaverit sekä hyvät henkilöstöetuudet. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia joissa viikkotyöaika on 38,45h. Työkohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palveluohjaaja Jatsi Oy, Järvenpää

Barona HoReCa
Järvenpää
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus