Skip to main content

Palvelupäällikkö

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä kiinteistöjen laadun ja terveyden puolesta! Tukenasi on loistava työporukka ja yritys, jossa panostetaan hyviin työolosuhteisiin ja urakehitykseesi.

Polygon on kansainvälinen kasvuyritys, joka on toiminut menestyksellisesti Suomessa jo yli 40 vuotta. Olemme osa 16 eri maassa toimivaa Polygon-konsernia, joka on Euroopassa alansa markkinajohtaja. Toimintamme keskittyy kiinteistövahinkojen torjuntaan ja korjaamiseen, sisäilmatutkimuksiin sekä olosuhdehallintaan mm. rakennustyömailla. Yhtiömme palveluksessa Suomessa on 400 henkeä ja toimipaikkaverkostomme kattaa koko maan.

Haemme Kouvolan / Lahden toimipaikallemme
PALVELUPÄÄLLIKÖÄ
palosaneerauksen ja vahinkosaneerauksen töihin

Tehtävässäsi pääset kehittämään tulosvastuullisesti toimipaikan liiketoimintaa. Teet rakentavaa yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja osallistut aktiivisesti projektien hallintaan. Vastaat kokonaisjärjestelyistä yhteistyössä tiimisi kanssa mm. tarjouslaskennasta, resurssisuunnittelusta, aikataulutuksesta ja alihankinnan ohjauksesta. Toimit Itä-Suomen palovahinkosaneerausorganisaation esimiehenä tukien ja kehittäen tiimiäsi.

Eduksi katsomme kokemuksen vastaavasta työstä, sisäilma- tai rakennusalaan liittyvän koulutuksen sekä puhdistus- ja hajunpoistokemikaalien tuntemuksen. Sinulla on vahva halu kehittyä tehtävässäsi ja sitoutua kehittämään toimialaa pitkäjänteisesti. Tehtävän hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta Kouvolan ja Lahden lähiseuduilla. Raportoit tehtävässäsi Itä-Suomen Aluejohtajalle.

Meiltä saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen sekä motivoituneen asiantuntijatiimin sekä oman esimiehesi tuen työhösi. Jos haluat lisäkouluttautua ja kehittyä ammatillisesti, siihen tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet.

Tämän kaiken mahdollistamme sinulle – laita rohkeasti hakemus matkaan!

  • Työn jossa pääset näkemään mielenkiintoisia työkohteita
  • Sopivasti itsenäisyyttä ja tiimin tukea
  • Keskustelevan ja rakentavan työyhteisön
  • Laajat sisäiset koulutusmahdollisuudet
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun
  • Pyöräedun
  • Kattavan henkilöstöetuohjelman sisältäen 90+ erilaista vapaa-ajan etua

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen anssi.riihela@polygongroup.com 16.10.2022 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit tiedustella Aluejohtaja Anssi Riihelältä puhelimitse (+358 40 513 5746) tai sähköpostitse (anssi.riihela@polygongroup.com).

Lataa myös oppaamme Lähikuva Polygonista ja tutustu meihin jo ennakkoon! Oppaan löydät täältä » 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palvelupäällikkö

Kouvola
Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 30.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti