Skip to main content

Palvelupäällikkö, Coor, Rovaniemi

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme, Coorille, neuvokasta Palvelupäällikköä vastaamaan Rovaniemen alueen siivouspalveluista.

Työssäsi vastaat siivouspalveluiden organisoinnista, resurssoinnista, asiakastyytyväisyydestä sekä oman henkilöstösi hyvinvoinnista. Etsimme tehtävään henkilöä, joka on innostunut työstään ja haluaa samalla myös opastaa ja rohkaista muita päivittäisissä työtehtävissään.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla jo ennestään kokemusta siivouspalveluista ja esihenkilön työtehtävistä. Tapasi toimia ovat laatu- ja kustannustietoisia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä, mukavan työyhteisön ja runsaasti erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Edellytämme sinulta:

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (siivousteknikko, restonomi, tradenomi, soveltuva lähiesimiestutkinto...)
- Joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja 
- Hyviä esimiestaitoja

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
- Mukavan työyhteisön ja johdon tuen
- Kannustavan palkkauksen
- Vakituisen työsuhteen
- Runsaasti koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palvelupäällikkö, Coor, Rovaniemi

Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti