Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palvelupisteen päällikkö

Oletko etsimämme tiimimme puuttuva autohuollon ja rengasalan ammattilainen?

 

Haemme Euran palvelupisteeseemme

PALVELUPISTEEN PÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi pääpaino on palvelupisteen operatiivisesta toiminnasta vastaaminen, palvelupisteen työntekijöiden esimiehenä toimiminen sekä palveluidemme ja tuotteidemme myyntitehtävät sekä palvelupisteessä että sovituille B to B -asiakkuuksille. Vastaat myös palvelupisteen kehittämisestä ja prosessien läpiviennistä konseptimme vaatimalla tavalla.

Hakijoilta toivomme alan tuntemusta, myyntihenkisyyttä, asiakaspalvelu- ja esimieskokemusta, määrätietoista otetta ja ennen kaikkea tuloksentekokykyä. Saat asiat tapahtumaan, paikat pysymään järjestyksessä ja oman tiimisi tekemään huippusuorituksia. Et kavahda sinulle työkaluksi annettavia prosesseja, vaan pidät huolen, että niitä noudatetaan ja asiakaslupaukset lunastetaan. Osaat lukea oman yksikkösi tuloslaskelmaa ja tehdä siitä tarvittavat johtopäätökset, jotta saavutat yhdessä tiimisi kanssa asetetut tavoitteet.

Suomen Euromaster Oy tarjoaa näköalapaikan rengaspalveluiden ja autohuollon parissa alan ammattilaisille ja sellaiseksi haluavalle. Kattava verkostomme ympäri Suomen ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamien kehittämisen sekä oman halun ja mielenkiinnon mukaan omissa työtehtävissä kehittymisen sekä mahdollisuuden yrityksen sisällä kasvaa vaativampiin tehtäviin. Tule mukaan osaksi ammattilaisten joukkoa!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 17.9.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa Operatiivinen aluepäällikkö Jani Rissanen puh. 0400 855355 tai jani.rissanen@euromaster.com

 

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.

Palvelupisteen päällikkö

27510 Eura
Kokopäiväinen

Julkaistu 18.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus