Skip to main content

Palvelusihteeri, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Haemme vakituiseen tehtävään palvelusihteeriä vastaamaan tukipalvelutehtävistä mielenterveys- ja päihdepalvelujen palvelualueen hallinnossa. Palvelusihteerin tehtävät liittyvät mm. rekrytoinnin, hankinnan ja päätöksenteon tukitehtäviin. Tehtävänkuvaa tarkennetaan myöhemmin rekrytoitavan erityisosaaminen ja tehtävänjako toimistosihteerin kanssa huomioiden.

Työpaikan nimi: Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Työaika: Toimistotyöaika, 36h 15min / vk

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto tai ammattitutkinto.

Tehtävässä edellytetään työkokemusta ja osoitettua kykyä selviytyä hyvin vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää organisointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, ja kykyä tehdä työtä itsenäisesti.

Arvostamme reipasta työotetta ja kokemusta asianhallinta-, talousseuranta-, julkaisu-, rekrytointi- ja/tai hankintajärjestelmistä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Tavoitteena on kohdentaa huomio ammatilliseen osaamiseesi sekä työkokemukseesi. Rekrytoiva esihenkilö arvioi hakemustasi ilman henkilötietojasi (nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- yms. tunnistetiedot). Huomioithan siis vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita eikä sisällä näitä tunnistetietoja. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijoiden henkilötietoja. Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyvät tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Espoon mielenterveys- ja päihdepalvelut vastaa espoolaisten ja Espoossa asuvien perustason mielenterveys- ja päihdepalvelujen järjestämisestä. Mielenterveys- ja päihdepalveluissa työskentelee yhteensä noin 180 työntekijän erittäin osaava moniammatillinen joukko. Olemme auttamassa ihmisiä heidän elämäntilanteissaan silloin kun he sitä haluavat.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa mielenterveys- ja päihdepalvelujen päällikkö Juha-Pekka Strömberg, p. 043 826 8538, ma 17.1.2022 klo 14-15, ke 19.1.2022 klo 12-13 ja pe 21.1.2022 klo 13-14.
Työpaikan osoite: Kalaonnentie 8, 02230 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2153,17 €/kk
Työ alkaa: 1.2.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 21.01.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1806-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 10.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11147987

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti