Skip to main content

Palvelussuhdeasiantuntija, juniorimalli

Valmistumisvaiheessa oleva tai vastavalmistunut tulevaisuuden HR- alan ammattilainen, tervetuloa innostuneeseen joukkoomme! Etsimme palvelussuhdeasiantuntijaa kasvamaan ja kehittymään kunta-alan palvelussuhdepuolen sekä työlainsäädännön asiantuntijaksi Espoon kaupungin HR -neuvomoon.

Mikäli olet innostunut, vastuuntuntoinen ja ihmisten kanssa vuorovaikutuksesta nauttiva, olet etsimämme henkilö!

Palvelussuhdeasiantuntijana mm. neuvot asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse, koulutat esimiehiä ja työyhteisöjä sekä tuet esimiehiä haastavissa henkilöstötilanteissa konsultatiivisella otteella. Juniorimallissa kasvat ammattilaiseksi työtä tekemällä ja loistavan työhteisön tuella sekä kouluttautumalla. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta tulevaisuudessa on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön, jossa sinua tuetaan onnistumaan työssäsi. Saat mahdollisuuden päästä Suomen toiseksi suurimman kaupungin HR -funktion näköalapaikalle!

Tehtävä alkaa syyskuussa 2021.

Työpaikan nimi: HR-neuvomo, Kamreerintie 5, 02770 Espoo.
Työaika: 36 h 15 min / viikko
Sopimusala:KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Henkilö palkataan juniorimallin mukaan.
Juniorimalli on Espoon kaupungin malli vastavalmistuneiden tai opiskelujen loppuvaiheessa olevien nuorten rekrytoimiseksi kaupungin palvelukseen. Espoon toimialat ja keskushallinto voivat palkata juniorimallin mukaisesti nuoria vastavalmistuneita tai valmistumisvaiheessa olevia nuoria projektiluontoisiin määräaikaisiin tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimukset: Vastavalmistunut tai valmistumisvaiheessa oleva soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Edellytämme hyvää tiedon analysointi- ja soveltamiskykyä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä ja kykyä johtaa omaa työtä sekä halua esiintyä ja kouluttaa.

HR-neuvomo palvelee koko henkilöstöä työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnassa ja kouluttaa sekä tukee esimiehiä haastavissa henkilöstötilanteissa. Tiimissämme työskentelee palvelussuhdeasiantuntijoita, henkilöstöassistentteja ja työmarkkinalakimiehiä. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin muiden HR-kumppaneiden kanssa.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja.

Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksessa olevien kompetenssitietojen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja.

Anonyymin rekrytoinnin onnistuminen edellyttää sinulta sitä, että kirjoitat omat tunnistetietosi ainoastaan niille osoitettuihin kenttiin. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaa anonymiteetin periaatteita.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Yhteystiedot: Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa

Palvelussuhdeasiantuntija Tanja Åberg, p. 0438255636
Soittoajat: pe 2.7. klo 13-14 ja 21.7. klo 13-14
Työpaikan osoite: Kamreerintie 5, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3129,87 € / kk
Työ alkaa: 1.9.2021 - 31.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 06.08.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-172-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 29.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palvelussuhdeasiantuntija, juniorimalli

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.07.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti