Skip to main content

Palvelutiskimyyjä, K-Citymarket Kivihaka, Vaasa

Onko hyvien reseptien jakaminen, ruuanlaitto vinkkien antaminen sekä laadukkaan asiakaspalvelun antaminen sinulle luontaista? Etsimme Vaasaan innostunutta, aitoa ja reipasta

PALVELUTISKIMYYJÄÄ

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Toivomme että sinulla pysyy lihaveitsi kädessä; osaat leikata pihvit ja fileoida kalan. Mikäli kokemusta on vielä niukasti, voimme perehdyttää ja kouluttaa tehtävään aidosti motivoituneen ja työstä innostuneen tekijän. Edellytämme sinulta kiinnostusta ja innostusta ruuan valmistukseen, asiakaspalveluun sekä itsesi kehittämiseen. Toivomme, että osaat pallotella asiakkaan kanssa ajatuksia ja ideoita arjen ja juhlan menuiden suunnittelussa ja tehdä taitavasti myös lisämyyntiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen jossa työtunteja on tarjolla vähintään 20 h/vko ja pääset aloittamaan työsi heti kun se sinulle sopii! Työvuorosi painottuvat suurelta osin iltavuoroihin ma-la välillä, toki arvostamme joustavuutta työnteon suhteen ja haluamme tarjota mahdollisuuden joustaa myös sinun arkeesi sopivaksi.

Työssä noudatamme kaupan alan työehtosopimusta. Palkkasi suuruus määräytyy kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan 11,38-12,89€/h + lisät . Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme oikeat henkilöt heti, jo ennen hakuajan umpeutumista, joten jätä hakemuksesi jo tänään!

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai sopivaa koulutusta
Aitoa halua panostaa asiakkaiden parhaaseen mahdolliseen palveluun
Tiimihenkisyyttä
Hygieniapassia
Kykyä palvella asiakkaita sekä suomeksi että ruotsiksi

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä edelleen työssäsi palvelutiskin ammattilaiseksi
Hyvän perehdytyksen työhön, kunhan sinulla on intoa ja aitoa kiinnostusta tarttua toimeen!
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön

Arvostamme

Aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi ravintola-alalta (keittiön puolelta)
Sopivaa koulutusta (esimerkiksi kokki)
Kiinnostusta ruuan laitosta

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Huomioithan että hakemuksia ja haastatteluja tehdään jo hakuajan aikana ja sopivat henkilöt saatetaan valita tehtävään jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja

Tanja Skog
Rekrytointikonsultti
tanja.skog@staffpoint.fi
045 78816713

Palvelutiskimyyjä, K-Citymarket Kivihaka, Vaasa

Pohjanmaa
Vaasa
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö
1 - 2 vuotta

Julkaistu 14.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus