Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palvelutiskivastaava K-Supermarket Levi, Kittilä

Hakuaika alkaa: 18.07.2022
Hakuaika päättyy: 31.08.2022

Onko hyvä ruoka sinulle intohimo mutta rakastat vielä enemmän palvella asiakkaat tavallista paremmin? Osaatko suunnitella, myydä tavoitteellisesti, seurata menekkiä, kokeilla uutta ja jatkaa kehitystyötä? Oletko tiimipelaaja ja ajatus palvelutiskin kehittämisestä ja yhteistyö työkavereiden kanssa innostaa sinua?

Nyt on upea tilaisuus muuttaa Lappiin ja tehdä samalla työtä, jota rakastat.

K-Supermarket Levi Kittilän Sirkassa etsii joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä, iloista, kehitys- ja myyntiorientoitunutta palvelutiskivastaavaa.

Työtä heti/sopimuksen mukaan, työaika sijoittuu 5.00 ja 21.30 välille. Haemme palvelutiskivastaavaa koko-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen (37.5 h viikossa).

Odotamme, että palvelutiskivastaavana sinulla on:
- kattava ruokaosaaminen
- Innovatiivinen asenne kehittää palvelutiskiämme
- taito käyttää tai valmiudet oppia K-ryhmän uusimpia järjestelmiä
- reipasta, iloista ja palvelualtista asennetta työntekoon

Palvelutiskin vastaavan työssä toimenkuvassa korostuvat ruokaosaaminen ja suunnitelmallisuus ja ennakoinnin taito. Tuotteiden ja valikoiman ylläpito juuri meidän upean toimintaympäristön mukaan. Sesonkiosaaminen on tärkeässä roolissa tässä pestissä ja palvelutiskin henkilöstö muodostaa yhdessä iloisen myyntitiimin.

Työt keskittyy arkiaamuihin ja vastaavan työt kattavat kaikki palvelutiskiin kuuluvat tehtävät sekä täyden vastuun ja hallinnan Herkkutorin kokonaisuudesta. Sinulla on mahdollisuus rakentaa tiskin valikoima kulloisenkin sesongin mukaiseksi ja pääset erityisesti kehittämään kauppaamme Levimarketin omia tuotteita - Lapin ja Levin erikoisuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Mahtavat asiakkaat ja mukavat työtoverit Levin sydämessä
- Monipuolisen työn
- Levimarketin omat sekä K-ryhmän henkilökuntaedut

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi viimeistään 31.8. CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen: [email protected], soittamalla tavoitat Riikka Syväjärven numerosta 0401899638 juttelen mielelläni kanssasi lisää ainutlaatuisesta pestistämme!
Täytän paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palvelutiskivastaava K-Supermarket Levi, Kittilä

Kesko Oy Kauppiaat
Kittilä
Vakituinen

Julkaistu 01.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti