Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palvelutorimyyjiä päivittäistavarakauppoihin pääkaupunkiseudulle

Haluaisitko päästä nauttimaan joulun tunnelmasta sen ytimeen? Ja tienata samalla mukavat taskurahat? Meillä on sinulle ratkaisu. Tarvitsemme keikkailevia palvelutorimyyjiä pääkaupunkiseudun päivittäistavarakauppoihin.

Oletko erityisen kiinnostunut ruuanlaitosta? Tässä työssä saat laittaa persoonasi paraatipaikalle ja teet myyntityötä ihmisenä ihmiselle: suosittelet tuotteita, hehkut lämminhenkistä huumoria ja hyvää meininkiä.

Ruokatorilla työskentelet ihmisläheisessä myyntityössä ruokatuotteiden asiantuntijana. Arvostamme tuotetietoutta ja aiempaa kokemusta esimerkiksi juuston tai lihan ja kalan käsittelystä, mutta se ei ole ehdoton edellytys – meille kaikkein tärkeintä on aito kiinnostus asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtäviin, jolloin pääset oppimaan ja kehittymään todelliseksi ruokatorin mestariksi.

Arvostamme kykyä oma-aloitteiseen, reippaaseen asiakaspalveluun: paitsi että leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, myös suosittelet asiakkaille aktiivisesti parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen. Tarvitset työssä hygieniapassia ja ohjaamme myös hygieniapassin hankkimisessa, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Edellytyksenä on 18-vuoden ikä ja sujuva suomen kielen taito.

Joulun sesongissa on tarjolla Baronan kautta eri pituisia määräaikaisuuksia, mutta voit halutessasi tehdä hyvän tilin myös keikkalaisena eri toimipisteissä! Työt painottuvat joulukuulle ja erityisesti jouluviikolle, joten edellytämme erinomaista käytettävyyttä tälle ajalle. Pystythän työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina ja lyhyellä varoitusajalla!

Baronan keikkatyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia tehdä vuoroja asiakasyrityksissämme pääkaupunkiseudulla myös joulun jälkeen.

Joten älä odota turhia, vaan käy jättämässä työhakemuksesi jo tänään, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Hae paikkaa viimeistään 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: pt-kauppa@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palvelutorimyyjiä päivittäistavarakauppoihin pääkaupunkiseudulle

Barona
Hyvinkää
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus