Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Palvelutyöntekijä HUS Asvia

Haemme Hyvinkään monipalvelualueelle

PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen. Palvelutyöntekijän pääasiallisia tehtäviä ovat ylläpito- ja perussiivoukset sekä asiakasyksikön laitoshuollon tehtävät, vahtimestarin tehtävät sekä ravitsemistyöntekijän tehtävät, kuten ruoanvalmistus ja kassapalvelun tehtävät. Työ on jaksotyötä.

Olet joustava ja työstäsi innostunut tiimipelaaja. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri yksiköiden kanssa ja asiakkaiden parissa, joten toivomme sinulta palveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja, paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Edistät omalta osaltasi hyvää työilmapiiriä työyhteisössä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Palvelutyöntekijän työllä on suora vaikutus palveluiden laatuun ja potilasturvallisuuteen. Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja vaihtelevan työn mielenkiintoisessa työympäristössä. Olet omalta osaltasi luomassa uutta työtehtävää ja kehittämässä aina vain parempia palveluita HUS Asvian organisaatiossa.

Työssä menestymistä tukevat ammattitaitoiset työkaverit, kattava perehdytys sekä ajantasaiset työvälineet. Tehtävien painotus määräytyy palvelutarpeen mukaan. Monipuolisessa tehtävässä osaamisesi kehittyy ja pääsee esille.

Noudatamme työsuhteessa kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palvelutyöntekijän tehtävään valitulla on koeajan puitteissa mahdollisuus siirtyä takaisin aiempaan perustehtävään HUSissa. Palkkaus määräytyy KVTES liitteen 8 mukaisesti.

Tule mukaan tekemään tulevaisuuden työtä kanssamme jo nyt!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva työkokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.    

Yhteystiedot

Palveluesimies Satu Kuutti, puh. 050 566 1637                                                                         

Palvelutyöntekijä HUS Asvia

HUS
Hyvinkää
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 23.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus