Skip to main content

Palveluvastaava / kokki Kajaanin Pikkukettuun

Rakastamme työtämme – ruokaa ja palveluita asiakkaillemme, joka päivä. Haemme nyt sinua

Palveluvastaava / kokki Kajaanin Pikkukettuun

ja tule tiimiimme Kajaaniin, Ravintola Pikkukettuun.  Ravintolamme on kaikille avoin lounasravintola. Päivittäisiä lounasasiakkaita on noin 50.

Palveluvastaavana toimit kahden hengen  toimipaikassa, ravintolan kokonaisvaltainen hoito on vastuullasi, mutta apunasi työssäsi on esimiehesi ravintolapäällikkö. Valmistat asiakkaillemme herkulliset lounasruuat ja teet päivittäiset suolaiset ja makeat tarjottavat lounaspöytään ja kahvin kera. Asiakaspalvelu on mieluisa osa työpäivääsi. Sinulta hoituu myös tavarantilaukset ja muita hallinnollisiakin työtehtäviä ja mm. omavalvontaan liittyvät tehtävät. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja hallitset useampaa osa-aluetta.

Miksi Compassilaiseksi?

Tule tekemään työtä mukavien asiakkaiden kanssa. Saat hyvän perehdytyksen työhösi ja Arja on apunasi jotta menestyt tehtävässäsi.

yöntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta.Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Olet hyvän ruuan ja taitavan asiakaspalvelun ammattilainen. Sinulla on kokemusta itsenäisestä työstä ja olet luotettava ja oma-aloitteinen työssäsi.  Sinulta sujuu sekä suomi että englanti.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä

Lähetä hakemus 30.6.2021 mennessä. Mikäli hakemuksesi on jo rekrytoinnissa niin laita meille viesti rekrytointi@compass-group.fi niin liitämme hakemuksesi tähän hakuun. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Janne Puoskari, puh. 050-3511691.

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13000 henkilöä 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Ruoka on intohimomme – se tuo meidän yhteen.

Palveluvastaava / kokki Kajaanin Pikkukettuun

Kajaani
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus