Skip to main content

Perinteikäs parturikampaajan työn ei tarvitse olla tylsää ja vanhanaikaista!

Miltä kuulostaisi perinteikkään työn tekeminen uudenlaisessa työyhteisössä toimivissa ja valoisissa tiloissa Espoon uudessa AINOA:ssa yhden pääsisäänkäynnin yhteydessä.

Positiivinen ja iloinen henki työyhteisössämme on hyvin tärkeä osa työviihtyvyyttämme ja mahdollistaa paremmat onnistumismahdollisuudet meille kaikille. Uskomme että yhdessä tekemällä ja ideoimalla saadaan aikaan enemmän. Tukemalla kollegaa saavutamme yhdessä myös asiakkaiden viihtyvyyden uudelle tasolle.

Kokemusvuodet ovat aina hyvä asia ja tekevät meistä vahvoja ammattilaisia. Säännöllinen kouluttautuminen kuitenkin pitää meidät motivoituneina ja alan aallon harjalla myös trendien suhteen. 

Tiimimme koulutetaan tuotteisiin, asiakaspalveluun ja yrityksen toimintamalleihin aloitettuasi ja monipuolista osaamistasi kehitetään säännöllisesti alan koulutuksilla. Yrittäjyytesi kanssa et ole tiimissämme yksin.

Tuemme yrittäjiämme markkinoinnissa, asiakaspalvelussa, asiakaskunnan luomisessa ja olla yrittäjiemme kumppani. Kun yrittäjämme viihtyvät ja yritystoiminta voi hyvin The Gaala voi hyvin. 

Laadukkaat ja trendikkäät työvälineet ja tuotteet tukemaan työtäsi ja asiakkaiden kaunistautumista löytyvät meiltä valmiiksi. Yleisesti käytetyn palkkiomenetelmän lisäksi käytössämme muita kannustusmenetelmiä motivoimaan tavoitteellisuuttasi.

Julkiset yhteydet töihin ei voisi enää olla paremmat! AINOA sijaitsee julkisen liikenteen solmukohdassa, jonne niin sinun kuin asiakkaasikin on helppo tulla. Autonkin saat AINOA:n lämpöiseen parkkihalliin yhdelle 2000 autopaikasta ympäri vuoden.

Työajoista sovimme yhdessä, jotta saat sovitettua kodin ja työn parhaalla mahdollisella tavalla.

Mikäli sinua motivoi osaamisesi jakaminen alan uudelle tekijälle, pääset toteuttamaan sisäistä opettajaasi oman työsi ohella. Meiltä löytyy myös uudelle alan toimijalle avulias tiimi ja turvallinen ympäristö urasi alkumetreille. Uskommekin että täydellinen kombinaatio meillä AINOA Beautyssä löytyy kokemuksesta ja nuoruuden innokkuudesta.

Käytössämme alalle laadukas ja luotettava ajanvaraus- ja raportointijärjestelmä vahvaksi työn tukivälineeksi.

Jotta perheelliset asiakkaasi pääsevät palveluihisi joustavammin, löytyy seinän takaa myös Coddler & Toddlerin parturikampaamopalvelut lapsille ja Fun in the Jungle leikkipaikka jossa lapset voivat leikkiä vanhemman ollessa taitavissa käsissäsi. 

KAUPPAKESKUS AINOA

Tiedätkö Suomen suurimmasta kauppakeskuskokonaisuudesta kaiken oleellisen? Mepä kerromme muutaman faktan uudesta työpaikastasi. Kauppakeskus AINOA on Espoon Tapiolan uusi kaupallinen sydän, jossa 100 uniikkia ja trendikästä sisustus- ja muotimyymälää sekä kahvilaa. AINOA:ssa on asioinut vuoden aikana yli 6,1 milj asiakasta ja kauppakeskuksen ympärille rakentuu Suomen suurin kävelykeskusta kauppoineen, palveluineen ja kulttuurielämyksineen.

AINOA:sta 15km säteellä asuu jopa 650 000 asukasta ja 10km säteellä työskentelee noin 300 000 ihmistä, joista löydät varmasti sinäkin oman asiakaskuntasi.

Tule luomaan kanssamme AINOAlaatuista alallemme!

Tiedustelut

rekrytointi@thegaala.fi

044 982 8818

 

Parturi- kampaaja

The Gaala
Espoo
Kokopäiväinen, Yrittäjä
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 04.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus