Skip to main content

Parvekelasiasentajia

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy keskittyy rakennusalan ammattilaisiin. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä ja Porvoon keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin ja vakinaistamme parhaat.

Haemme asiakasyrityksellemme parvekelasiasentajia vaihtuviin kohteisiin pääkaupunkiseudulle. Työssä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille. 

Parvekelasiasentajana tehtäväsi on muun muassa kiskojen asentaminen ja lasien kiinnitys kiskoille. Tehtävässä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa työkalujen käyttöä sekä riittävää suomen kielen taitoa. Kokemus rakennus- tai lasiasennustöistä katsotaan eduksi. Työn liikkuvuuden vuoksi odotamme hakijoiltamme ajokorttia ja katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden. 

Palkka määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Jos olet hakemamme osaaja ja olet valmis töihin, täytähän hakemuksen osoitteessa: http://promesta.likeit.fi/apply/12438188

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Veli-Pekka p. 0400 236 788

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti