Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Payroll Specialist (Turku/Helsinki)

Osana Postin Palvelukeskusta toimivat palkanlaskennan tiimit huolehtivat siitä, että 20 000 Posti-yhtiöiden ja 5 200 Transval-yhtiöiden työntekijää saa oikean palkan oikeaan aikaan. Lisäksi palkanlaskenta vastaa palkkoihin liittyvästä raportoinnista sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille. Yhdessä Postin liiketoiminnan ja HR-toimintojen kanssa etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää HR käytäntöjä, prosesseja ja järjestelmiä sekä hyödyntää uutta teknologiaa. Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaidemme tarpeisiin!

Transval on Posti Groupin 100 % omistama yhtiö. Transval on Suomen ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja, jonka palvelut kattavat toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut.

Olisitko sinä meidän uusi Payroll Specialist Helsingin Ilmalaan tai Turkuun?

Transval-yhtiöiden palkanlaskentatiimi tuottaa palkkapalvelua 40:lle Transval-yhtiölle. Payroll Specialistina vastaat itsenäisesti nimettyjen yhtiöiden palkanlaskennasta ja siihen liittyvästä tukipalvelusta esihenkilöille ja työntekijöille. Olet osa noin kymmenen hengen palkanlaskentatiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä HR-tiimin ja esihenkilöiden kanssa.

Tunnistatko itsesi tästä:

  • 3-5 vuoden kokemus palkanlaskennasta ja työehtosopimusten soveltamisesta
  • Mepco-palkanlaskentajärjestelmän osaamista. Muiden palkanlaskenta-, työajanhallinta- ja HR-järjestelmien (esim. CGI Palkat, Workday, Likeit) tuntemus katsotaan eduksi
  • Soveltuva kaupallinen peruskoulutus (esim. AMK)
  • Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • Järjestelmällinen, tarkka ja aikaansaava työskentelyote
  • Ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja hyvät vuorovaikutustaidot

Tarjoamme sinulle vastuullisen asiantuntijatehtävän ja mahdollisuuden kehittyä kanssamme osana iloista ja asiantuntevaa tiimiä, jossa hyvä palvelukokemus on avainasia ja uusien entistä fiksumpien työtapojen etsiminen on arkipäivää. Voit työskennellä joko pääkonttorillamme Helsingin Ilmalassa tai Turussa. Meillä on hybridityömalli eli työtä tehdään tilanteen ja tarpeen mukaan joko lähi- tai etätyönä. Meillä pääset osaksi monimuotoista työyhteisöä ja rakentamaan yhdessä tulevaisuuden Postia. Yhtenä Suomen suurimmista työnantajista tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ison konsernin HR:ssä ja palkanlaskennassa. Käytössämme on mm. E-passin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedut.

Olisitko sinä uusi kollegamme?

Lähetä meille ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.9.2022 rekrytointijärjestelmämme kautta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut sopivien ehdokkaiden kanssa jo ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

viikolla 36 Chris-Marie Riski, Payroll Team Lead (040 350 0719/chris-marie.riski@transval.fi ) ja

viikolla 37 Päivi Vehniäinen, Head of HR and Payroll Services (050 5933082/ paivi.vehniainen@posti.com)

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Payroll Specialist (Turku/Helsinki)

Turku
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti