Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Pedagoginen asiantuntija

Kiinnostaako sinua toisen asteen koulutuksen ja ohjauksen kehittäminen? Oletko lukiokoulutuksen tai ammatillisen koulutuksen ohjauksen huippuammattilainen? Onko nuorten ja aikuisten koulutuksen pedagogiikan kehittäminen sinulle sydämen asia? Jos vastasit kyllä, tule kehittämään kanssamme pedagogiikkaa ja opinto-ohjausta!

Haemme pedagogista asiantuntijaa, joka on ohjauksen ja kehittämisen rautainen ammattilainen. Tehtävä on laaja ja monipuolinen. Pääset kehittämään opinto-ohjausta yhdessä ohjauksen ammattilaisten kanssa niin Stadin lukioissa kuin Stadin AO:ssakin. Tärkeänä kumppanina sinulla on myös perusopetuksen ohjauksen verkosto ja yhdessä sen kanssa pääset kehittämään oppijan jouhevaa opinpolkua perusopetuksesta toiselle asteelle. Ajankohtaisena teemana tällä hetkellä on oppivelvollisuuden laajentaminen. Merkittävänä osana tehtävää on myös työelämä- ja yritysyhteistyön edistäminen. Koska kehittämistyö on yhteistyötä, fasilitointitaidot, verkostotyön osaaminen ja kokonaisuuksien hallinta ovat keskeisessä roolissa. Työhön sisältyy myös hallinnollista valmistelua, joten sujuva ja selkeä kirjoittaminen on työssä avaintaito.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen innostavassa työyhteisössä. Tule mukaan iloiseen kehittäjäjoukkoomme!

Tehtävä alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:
 
Tehtävän kelpoisuusehto on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja opinto-ohjaajan kelpoisuus.

Lisäksi edellytämme opinto-ohjaajan työkokemusta toisella asteella, toisen asteen toiminnan kehittämiseen liittyvää kokemusta, erinomaista suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme verkostomaista tapaa työskennellä, kehittämiskokemusta, kokemusta vuorovaikutteisten yhteistyömenetelmien käytöstä, englannin kielen taitoa sekä kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tuntemusta.

Yhteystiedot: yksikön päällikkö Pertti Joona
09 310 86232
pertti.joona@hel.fi
Työpaikan osoite: Töysänkatu 2 D, 00510 HELSINKI
Palkkaus: 3731.20 €/kk
Työ alkaa: 1.9.2021 - 31.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 09.08.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KASKO-05-63-21
Ilmoitus jätetty: 26.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Pedagoginen asiantuntija

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja