Skip to main content

Pedagoginen asiantuntija , Opetuksen kehittäminen

Oletko innostava ja kehittämishenkinen opetusalan moniosaaja?

Etsimme pedagogista asiantuntijaa laajaan ja mielenkiintoiseen tehtäväkenttään. Digitaalisen oppimisen ja oppimisympäristöjen kehittämisen pedagogisena asiantuntijana työskentelet opetuksen kehittäjien tiimissä opetuksen kehittämisen palvelualueella suomenkielisen perusopetuksen tulosyksikössä.

Työtehtäviisi kuuluu digitaaliseen oppimiseen, oppimisympäristöihin, päätelaitteisiin sekä opetussuunnitelmiin ja opetuksen ja osaamisen kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Pedagogisena asiantuntijana toteutat erilaisia digitaalisen oppimisen kehittämiseen liittyviä kehittämiskokonaisuuksia sekä koordinoit digiteemaisia opetuksen kehittämisen verkostoja.

Pedagogisena asiantuntijana osallistut valtionavustusten hakuun sekä koordinoit avustusten tuella toteutettavaa kehittämistä Espoon kouluissa. Tehtäviisi kuuluu myös kasvun ja oppimisen lautakunnan päätösvalmistelua sekä muita ajankohtaisia projektipäällikkö- ja asiantuntijatehtäviä.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, Suomenkielisen perusopetuksen tulosyksikkö, Opetuksen kehittämisen palvelualue, Karaportti 1, 02610 Espoo

Työaika: 36 h 15 min/viikko.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään vankkaa erilaisia opetussovelluksia ja tietojärjestelmiä sekä digitaalisia välineitä ja menetelmiä hyödyntävän pedagogiikan kehittämisen hallintaa, perusopetuksen opetussuunnitelman tuntemusta ja kiinnostusta opetussuunnitelman kehittämiseen. Lisäksi edellytetään kokemusta osaamisen ja oppimisympäristöjen kehittämiseen sekä opetuksen tietojärjestelmien käyttöönottoon liittyvien hankkeiden menestyksellisestä toteuttamisesta sekä kokemusta opetushallinnon tehtävistä.

Arvostamme: Osaat johtaa omaa työtäsi sekä vastuullasi olevia prosesseja. Sinulla on erinomaiset tieto- ja viestintäteknologian hyödyntämisen ja niiden kehittämisen taidot sekä erinomaiset viestintä-, vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Hallitset monipuolisesti nykyaikaisia osaamisen kehittämisen menetelmiä. Olet taitava valmistelemaan esityksiä ja innostavia koulutusmateriaaleja.

Lisäksi arvostamme yleissivistävän koulutuksen kokonaisuuden tuntemusta, kokemusta opetushenkilöstön osaamisen kehittämisestä, kokemusta yhteistoiminnallisista ja osallisuutta tukevista toimintamuodoista opetusalalla, verkosto-osaamista, opetusosaamista sekä kokemusta päätösten valmistelusta.

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa opetuksen kehittämisen päällikkö Asko Lippo, asko.lippo (at) espoo.fi, p. 043 8257554
Työpaikan osoite: Karaportti 1, 02610 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3963,44 €/kk
Työ alkaa: 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 07.02.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-14-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11182961

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pedagoginen asiantuntija , Opetuksen kehittäminen

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 07.02.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti