Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Pelastuspäällikkö

Pelastustoiminnasta vastaava pelastuspäällikkö toimii pelastustoiminnan palveluyksikön päällikkönä ja omistaa pelastustoiminnan pääprosessin.

Pelastuspäällikkö johtaa pelastustoiminnan valmiutta, suunnittelua ja arviointia sekä vastaa pelastustoiminnan ohjaamisesta ja kehittämisestä. Pelastuspäällikkö toimii vastuualueensa edustajana eri verkostoissa paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti sekä johtaa pelastuslaitoksen kannanmuodostusta vastuualueellaan. Pelastuspäällikkö on johtoryhmän jäsen ja yksi pelastusjohtajan sijaisista. Tehtävään kuuluu myös toimiminen lähiesimiehenä. Tehtävään ei sisälly varallaoloa.

Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.

Työaika: 36 h 15 min viikossa, liukuva työaika.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai insinöörin tutkinto ja valtioneuvoston asetuksen (407/5.5.2011) mukainen pelastustoimintaan osallistuvalta päätoimiselta päällystöltä vaadittava kelpoisuus.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa osaamista yhdeltä tai useammalta seuraavista osa-alueista: pelastustoiminta ja sen johtaminen sekä pelastustoimintaan sisältyvä öljyntorjunta, strategiatyö, prosessit ja niiden kehittäminen, tutkimus- ja kehittämistoiminta.

Lisäksi edellytämme kokemusta pelastustoiminnan johtamisesta, B-luokan ajokorttia ja että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen ja suostuu huumetestaukseen ennen viran vastaanottoa.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, kielitaitoa (ruotsi, englanti, muu kielitaito), monipuolista soveltuvaa työkokemusta ja koulutusta, sujuvaa suullista ja kirjallista esittämiskykyä sekä taitoa työskennellä verkostoissa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Haastattelut ajoittuvat ajalle 2.6.-10.6. ja toteutetaan Teams-etähaastatteluina. Haastatteluun kutsuttavia pyydetään vastaamaan Wopi-työtapa-analyysiin ennen haastattelua.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 470 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja koko alueella sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.

Yhteystiedot: Tehtävästä antaa lisätietoja pelastusjohtaja Veli-Pekka Ihamäki, puhelin 050 406 5498, [email protected].
Työpaikan osoite: Palomiehentie 1, 02750 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 4695,44 €/kk
Työ alkaa: Aloitus sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-127-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 17.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti