Skip to main content

People & Culture Manager

Henkilöstö on organisaatiomme tärkein voimavara, ihmisten hyvinvointi on keskeinen teemamme ja kehitämme henkilöstöhallinnon toimiamme, jotta voimme entistä paremmin tukea ihmisiämme arjessa, auttaa heitä tulevaisuuden tavoitteissa ja huolehtia yksilön tarpeista toimintamme kasvaessa.

Näitä tavoitteita tukemaan haemme nyt kokenutta henkilöstöhallinnon ammattilaista, joka pääsee näkyvästi mukaan kehittämään henkilöstöhallinnon toimiamme, ottamaan vastuuta monista tärkeistä henkilöstöhallinnon osa-alueista ja kehittymään myös itse kasvumme myötä. Vastaat vuosittaisista HR-prosesseista ja tuet työntekijöitämme ja team leadeja niissä sekä muissa työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa.

 

 

 

 

Tehtävässä toimit henkilöstöhallinnon järjestelmien pääkäyttäjänä ja huolehdit siitä, että järjestelmät tukevat organisaation kasvun tuomia tarpeita.

Vastuualueisiisi kuuluu myös työhyvinvointiin liittyvät asiat kuten tiivis yhteistyö työterveyden palveluntarjoajan kanssa sekä työsuojelupäällikkönä toimiminen. Olet vahvasti mukana kehittämässä henkilöstöhallinnon prosesseja, huolehtimassa henkilöstön tyytyväisyydestä, koulutusten suunnittelusta sekä työsuhde-eduista. Jalkautat uusia käytäntöjä, huolehdit dokumentoinnin ajantasaisuudesta sekä lain vaatimien edellytysten toteutumisesta. Lisäksi toimit apuna mahdollisissa henkilöstöhallinnon tukea vaativissa tilanteissa.

Muita tehtäviä voidaan liittää työnkuvaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti, kuten Entertainment Committeehen osallistuminen, työnantajamielikuvan kehittäminen sekä osaamisen kehittäminen. Tehtävän vastuualueet ja laajuus ovat myös muokattavissa kokemuksesi mukaan.

 

 

Toivomme sinulta

  • useamman vuoden laaja-alaista kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä, eduksi lasketaan digi/teknologia-alan tuntemus tai aiempi kokemus toimialalta.
  • kokemusta henkilöstöhallinnon järjestelmistä (käytössämme on Sympa, josta aiempi kokemus tai sen pääkäyttäjyys lasketaan eduksi. Muita henkilöstöön liittyviä työkaluja ovat mm. Procountor, Tuntivelho ja Teamtailor). Aiempi kokemus Atlassianin tuotteista kuten Confluence ja Jira, lasketaan eduksi
  • liiketoiminnan näkemysten ja tarpeiden ymmärtämistä
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englanninkielen taitoa, muu kielitaito lasketaan eduksi
  • oma-aloitteista ja reipasta hands-on -otetta, ihmisläheistä ja empaattista toimintatapaa sekä hyviä viestintätaitoja. Meillä pystyt kehittymään työssäsi, laajentamaan rooliasi ja ottamaan halutessasi myös lisävastuuta.

Meillä on sallittua katsoa boksin ulkopuolelle ja kehittää toimintaa laajemminkin, sinä ja ideasi olette tervetulleita!

Tukenasi on pieni mutta vahvasti yhteen hiileen puhaltava hallinnon tiimi, joka kuuntelee ja auttaa, ja jonka kanssa pääset sparrailemaan ideoitasi.

 

 

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

 

 

Kiinnostuitko? 

 

 

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä Lamian joukkoon, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Lamialla Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / [email protected].  Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten painamalla tästä. 

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digiratkaisu- ja ecommerce-palvelut strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti