Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

People & Office Assistant

Etsimme nyt People and Office Assistantia tukemaan asiakkaamme Raksystemsin henkilökuntaa jatkuvasti kasvavan insinööritoimiston jokapäiväisissä ja laadukkaan työn mahdollistavissa tehtävissä.

People and Office Assistantin roolissa vastuullasi ovat kaikki toimiston ylläpitoon liittyvät työtehtävät. Olet työntekijöille se henkilö, jonka puoleen kääntyä asiassa kuin asiassa. Vastaat uusien työntekijöiden toivottamisesta tervetulleeksi sekä siitä, että heiltä löytyy kaikki tarvittava heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Työtäsi rytmittää uusien työntekijöiden lisäksi yhteisten tilojen viihtyisyyden ylläpitäminen ja tämän vuoksi toivommekin sinulta visuaalista silmää ja intoa pitää toimisto järjestyksessä ja kotoisana. Osa tehtävistäsi on tällä hetkellä ulkoistettu, mutta pääset itse vaikuttamaan tehtävänkuvan muodostumiseen mielenkiintojesi ja ammatillisen näkemyksesi pohjalta.

Odotamme sinulta:

• Aiempaa kokemusta vastaavista toimistotehtävistä, tai esimerkiksi aulapalveluhenkilönä toimimisesta

• Erinomaisia kommunikointi- ja viestintätaitoja

• Oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta

• Kykyä toimia sujuvasti rutiinitehtävien ohella myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa

Tulet olemaan osa HR-organisaatiota, jossa tavoitteena on luoda hyvä työntekijäkokemus koko työsuhteen elinkaaren ajan. Ihanteellinen henkilö tähän tehtävään on reipas, iloinen, työtä pelkäämätön ja muuttuvista tilanteista voimaantuva ongelmanratkaisija, jolla on kaiken tämän lisäksi myös erinomainen tilannetaju sekä palava halu auttaa kollegoja.

"Meitä ajaa eteenpäin yhdessä tekemisen meininki, jossa jokainen saa tuoda esiin omaa osaamistaan. Pyrimme työssämme joka päivä Pohjolan parhaaksi ja toimintaamme ohjaavat arvomme: hyvinvoiva henkilöstö, kiinteistö ja ympäristö. Ympärillämme on huippuammattilaisia ja tuemme toisiamme päivittäisessä työssä - meillä kukaan ei ole koskaan yksin!" - Riia Lampelo, henkilöstöpäällikkö

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja joustavan tehtävän, jossa pääset työskentelemään itsenäisesti sekä kasvattamaan omaa osaamistasi erilaisissa toimiston ja hallinnon tehtävissä. Tueksesi saat osaavan, välittömän ja avoimen työyhteisön, jossa muita tuetaan ja autetaan mielellään. Raksystemsillä aloittaa uusia ihmisiä viikoittain ja on kunnia-asia toivottaa uudet kollegat sydämellisesti tervetulleiksi varmistaen, että he viihtyvät ja menestyvät työssään; tämän toteutumisessa myös sinä tulet olemaan avainasemassa.

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää välistä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 10.10.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Pöllänen puh. 044 460 2058, julia.pollanen@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 10.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: julia.pollanen@barona.fi, 044 460 2058

Raksystems Insinööritoimisto Oy

Raksystems Groupin tehtävänä on auttaa kiinteistönomistajia pitämään rakennukset kunnossa. Tämä edistää kiinteistön käyttäjien sekä asukkaiden ja omistajien hyvinvointia. Myös ympäristö kiittää, kun edistämme aktiivisesti kestäviä valintoja ja arvoja. Vähennämme palveluillamme kiinteistöjen ympäristövaikutuksia ja kannustamme asiakkaitamme parempiin valintoihin. Raksystems Group työllistää noin 600 asiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa, 25 eri paikkakunnalla. Lisätietoja löydät osoitteesta www.raksystems.com

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HR ohjaa HR:n ja hallinnon ammattilaiset uusille innostaville urapoluille. Työllistämme HR:n ja hallinnon osaajia laajasti eri toimialoille – assistenttitehtävistä johtotasolle asti. Autamme sinua pysymään mukana muutoksessa ja kehittämään osaamistasi, jotta se palvelee yritysten osaamistarpeita parhaiten myös tulevaisuudessa ja saat onnistumisen iloa urallasi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

People & Office Assistant

Barona HR
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus