Skip to main content

Etsimme nyt kaivinkoneen perämiestä. Työt kohdistuvat Kanta-Hämeen alueelle, sekä sinulla on mahdollista työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Työhösi perämiehenä kuuluu kaivinkonekuskin oikeana kätenä työskentely. Työtehtävät perämiehenä voivat koostua esimerkiksi koron katsomisesta, kaapeleiden kaivamisesta tai muista kunnostus- ja ylläpitotöistä.

Kokemusta vastaavista tehtävistä tai sinulla on koulutus alalle. Toivomme, että työotteesi on reipas ja oma-aloitteinen. Toivottavasti pidät myös ulkona työskentelystä!
Työllistyäksesi sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Eduksesi haussa on:
- putki- tai tasolaserin käyttökokemus
- kuvienlukutaito
- Tieturvakortti

Hae rohkeasti!

Mitä tarjoamme sinulle:

Sinulle voimme tarjota mielenkiintoisen työkohteen, mukavat työkaverit, sekä laadukkaat työvarusteet. Lisäksi, oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Hämeenlinnan toimistoltamme käsin. Saat siis esimerkiksi tarvittavat varusteet käden käänteessä ja aina vastauksen askarruttaviin kysymyksiin!

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme sihti.fi kautta. Laita hakemuksesi tulemaan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja antaa Sihdin Aku Kattainen 050 44444 77

PS. Vinkkaa paikasta myös töitä vailla olevalle kaverillesi!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Aku Kattainen, aku.kattainen@sihti.fi

Perämies

Sihti
Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja