Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Perunanäytemäärittäjä Finnamyl Oy

Finnamyl Oy on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava suomalaisomisteinen kotimaista perunatärkkelystä ja kasviproteiinia valmistava ja markkinoiva yritys. Finnamyl Oy:n perunan käsittelytekniikka on kiertotaloutta parhaimmillaan, sillä kaikki tehtaalle tuleva peruna ja sen mukana tuleva maa-aines hyödynnetään ympäristön hyväksi: maa-aines ja lietteen menee viherrakentamiseen tai maanparannukseen ja perunan kaikki jakeet hyödynnetään joko rehuna, elintarvikkeena tai lannoitteena. Prosessimme on rakennettu niin, että eri vaiheissa syntyvä lämpöenergia voidaan hyödyntää seuraavassa vaiheessa ja vielä tämänkin jälkeen hyödyntää prosessin pesuissa ennen puhdistamo käsittelyä.

Kokemäellä sijaitsevalla tehtaalla työskentelee 24 ammattilaista tuotannon ja myynnin eri tehtävissä. Finnamyl-konserniin kuuluu myös Lapualla sijaitseva perunatärkkelystehdas.

Tule Finnamyl Oy:n PERUNAJENGIIN PERUNANÄYTEMÄÄRITTÄJÄKSI vastaanottoon määräaikaiseen työsuhteeseen!

Perunatehtaalla tulet työskentelemään vastaanotossa perunanäytemäärityksessä, jossa teet tärkeää työtä määrittäessäsi viljelijän tehtaalle tuoman tärkkelysperunan tärkkelyspitoisuutta. Lisäksi tulet tiedottamaan tuotannon työntekijöitä mahdollisista haasteista perunoiden sisään otosta tuotantoon. Perunakauden alussa sinut perehdytetään perunanvastaanoton toimintaan ja tehtäviin näytemäärityksiin, käytettäviin ohjelmiin ja muihin alueen työtehtäviin. Työtä tehdään työparin kanssa, joten toivomme sinun olevan yhteistyökyvykäs, oma-aloitteinen ja joustava henkilö. Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ei vaadita, sillä jokainen työntekijä perehdytetään huolellisesti työtehtävään.

Yhdessä vuorokaudessa tehtaan prosessin läpi kulkee miljoona kiloa tärkkelysperunaa ja syntyvät pääjakeet kuivataan, pakataan ja tämän jälkeen myydään asiakkaalle. Prosessiin kuuluu monia erilaisia vaiheita ja perunasesongin aikana päivät ovat kiireisiä.

Etsimällämme perunanäytemäärittäjällä on oltava:

  • oma-aloitteisuutta ja joustavuutta tiimi/yksilöpelaajana
  • huolellisuutta ja tarkkuutta
  • hyvää kykyä noudattaa sääntöjä ja ohjeita

Katsomme eduksi, jos sinulla on:

  • sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti
  • omaat perus it-taidot

Perunatärkkelyskampanja, toisin sanoen tehtaan tuotantokausi alkaa elokuu loppupuolella ja kestää joulukuun alkuun asti, mutta hyvälle perunanäytemäärittäjänä saattaa olla töitä pidemmäksikin aikaa. Perunanäytemäärittäjän työssä teet katkeamatonta 2-vuorotyötä.

Finnamyl Oy tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän, osaavan työtiimin ja mahdollisuuden osallistua perunakauden ulkopuolella tapahtuviin tuotantojaksoihin.

Kiinnostuitko? Sinustako seuraavaan perunasesonkiin perunanäytemäärittäjäksi? Jätä hakemus Go On nettisivujen kautta pikaisesti, viimeistään 31.5 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja teemme videohaastatteluja jo hakuaikana.

Tule mukaan Finnamyl Oy:n iloiseen PERUNAJENGIIN!

 

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Go On Porin kanssa ja on vuokratyöpaikka.

Kysy lisää työstä Go On Porin tiimiltä:

044 980 2826 (ark. 9-16) tai [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Perunanäytemäärittäjä Finnamyl Oy

Satakunta
32800 Kokemäki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti