Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Peruskoulun rehtori, Eestinkallion koulu

Espoon suomenkielinen perusopetus etsii kehitysmyönteistä ja innostunutta REHTORIA johtamaan Eestinkallion koulua. Koulussa on 360 oppilasta luokilla 1-6 sekä koulun järjestämää esikouluopetusta. Eestinkallion koulussa on myös alueellisia erityisluokkia ja valmistavaa opetusta.

Rehtorina vastuullasi on työyhteisön johtaminen, pedagoginen johtaminen ja koulun talousjohtaminen. Teet tiivistä yhteistyötä ja käyt aktiivista keskustelua perusopetuksen johdon, muiden rehtoreiden, sidosryhminen, koulun verkostojen, vanhempien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Työtäsi tukee ammattitaitoinen henkilökunta.

Rehtorin viran ensimmäinen sijoituspaikka on Eestinkallion koulussa. Sijoituspaikka voi muuttua tulevaisuudessa.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa 1.8.2022

Rehtorien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti.

Asetuksen mukaisesti rehtorin virkaan on kelpoinen henkilö, jolla on ylempi korkeakoulututkinto, asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus, riittävä työkokemus opettajan tehtävistä sekä opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukainen opetushallinnon tutkinto, 15 opintoviikon (tai 25 opintopisteen) laajuiset yliopiston järjestämät opetushallinnon opinnot tai muulla tavalla hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus.

Tehtävässä edellytetään yleissivistävän koulun johtamiskokemusta, vahvaa henkilöstöjohtamista, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, osaamista ja motivaatiota koulun talouden johtamiseen sekä verkostojen johtamista.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme aktiivista ja kehittävää otetta erilaisten oppijoiden koulukohtaisen tuen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä valmentavaa työotetta.

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Espoonlahden perusopetuksen aluepäällikkö Leena Lakovaara, puhelinnumero 0438255102
Työpaikan osoite: Viittakorpi 7, 02280 ESPOO
Palkkaus: OVTES:in mukainen
Työ alkaa: 1.8.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 07.02.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-113-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 24.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11177049

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti