Skip to main content

Perusopetuksen sijaisuudet Espoon kaupungilla

Tervetuloa tekemään opettajan sijaisuuksia Espooseen!

Haemme sijaisopettajia lyhyisiin sijaisuuksiin suomenkieliseen perusopetukseen.
Sijaisia tarvitaan erityisesti luokanopettajan, erityisluokanopettajan, aineenopettajan, kielten opettajan, teknisen käsityön ja tekstiilityön opettajan sekä kotitalousopettajan tehtäviin.

Voit toimia sijaisena vain haluamassasi tietyssä koulussa, tietyllä alueella tai jopa koko Espoon alueella oman toiveesi mukaan. Merkitsethän hakemukseesi sen koulun tai ne koulut, joissa haluat työskennellä. Löydät Espoon suomenkieliset peruskoulut täältä: https://www.espoo.fi/fi/palvelut/perusopetus

Sijaisopettajaksi valittavalta edellytetään soveltuvuutta sijaiseksi sekä henkilökohtaista haastattelua, jossa käydään läpi alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä tarkistetaan henkilöllisyystodistus. Haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin ollaan erikseen kouluilta yhteydessä.

Hakemuksen, haastattelun ja soveltuvuuden perusteella sijaisiksi valituille tarjotaan sijaisuuksia Kuntarekryn kautta. Sijaistarjous voi tulla tekstiviestitse, jolloin se vastaanotetaan myös tekstiviestitse. Tieto tarjolla olevasta sijaisuudesta voi tulle myös sähköpostise, jolloin kiinnostus sijaisuuteen ilmoitetaan Kuntarekryn keikkakalenterissa.

Sijaisopettajaksi valitun tulee huolehtia hakemuksensa ja käytettävyystietojensa päivittämisestä Kuntarekryn Omassa profiilissa. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Yhteystiedot: Rekrytointiasiantuntijat Ari Tolvanen, 0468773179, [email protected] sekä Reea Selkälä, 0405056481, [email protected]
Työpaikan osoite: Kamreerintie 5, 02770 ESPOO
Palkkaus: OVTES
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: osapäivätyö
Työn kesto: alle 11 pv
Haku päättyy: 09.11.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2150-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11027778

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Perusopetuksen sijaisuudet Espoon kaupungilla

Espoo
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 09.11.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti