Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Pesukatutyöntekijä, ABC-CarWash Hyllykallio

Etsimme asiakkaallemme Seinäjoen Hyllykalliolle ABC-CarWash-pisteeseen energistä, asiakaspalveluhenkistä ja motivoitunutta PESUKATUTYÖNTEKIJÄÄ. 

Tehtävänäsi on huolehtia asiakkaan hyvästä palvelukokemuksesta Seinäjoen ainoalla miehitetyllä pesukadulla. Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelu, asiakkaiden ohjaaminen pesupisteelle ja opastaminen pesuhallissa, maksun vastaanotto sekä ABC-Fixauksen avustavat työtehtävät. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä työhön perehdytetään huolellisesti.

Työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ sopii loistavasti myös esimerkiksi opiskelijalle. Työtä on tarjolla 2-3 vuoroa viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun aikana. 


Edellytämme 

- Vähintään 18-vuoden ikää 
- Ajokorttia 
- Asiakaspalveluhenkisyyttä 
- Oma-aloitteisuutta 
- Positiivista ja reipasta työasennetta 
- Halua oppia uutta ja sitoutua pidemmäksi ajaksi 
- Kykyä työskennellä yksin ja tiimissä 

Tarjoamme Sinulle 

- Kannustavan ja kehittävän työympäristön 
- Monipuolisen työn 
- Tilaisuuden kartuttaa työkokemustasi ja kehittyä asiakaspalvelijana 
- Hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7 
- Huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme 
 
 
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi aikailematta osoitteessa www.go-on.fi! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu mahdollisesti saapuu. 

Työsuhde solmitaan Go On Seinäjoen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen puh. 0400 182 668 / [email protected] 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti