Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Pesulatyöntekijä

Etsitkö kivaa keikkatyötä kenties opiskelujesi oheen tai muuten elämäntilanteeseesi sopien? Etsimme Ouluun tekstiilihuoltajia keikkatyöhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tekstiilinhuoltajana työhösi kuuluvat mm. lajittelu, pesu, viimeistely ja pakkaus. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne ja halu oppia uutta.

Työtyytyväisyyteen vahvasti panostavassa yrityksessä sinun on mukava tehdä keikkavuorosi ja työpäiväsi sujuvat kivan työporukan kanssa kuin itsestään! Saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi.

Keikkatyöntekijänä sinun on mahdollisuus ottaa vastaan tarjottuja vuoroja tai kieltäytyä vuoroista kohteliaasti. Tarjolla on vuoroja ma-la ja vuorot sijoittuvat klo 6-23 väliselle ajalle. Tehdystä työstäsi maksetaan aina TES:n mukainen palkka!

Menestyminen työssä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Työ ei sovi allergikoille.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 01.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jani.haapaniemi@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Pesulatyöntekijä

Barona Flex
Oulu
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus