Skip to main content

Pesulatyöntekijä kesäksi

Vieläkö kaipaat kesätyötä? Nyt olisi yhdelle pesulatyöntekijälle kesäksi töitä tarjolla.


Finvacon Oy on vuonna 1970 perustettu, Vaasan Seudun Invalidit ry:n omistama, alihankintaan erikoistunut täyden palvelun monialayritys. Ydinosaamisalueitamme ovat öljyeristeisten muuntajien puu-, prespaani- ja metalliosien valmistus, muut metallin alihankintatyöt, lasermerkkaus, erilaiset kokoonpanotyöt sekä kattavat pesulapalvelut. Finvacon toimii Vaasassa kahden tehtaan voimin, Kivihaassa ja Strömberg parkissa. Tänä päivänä Finvacon työllistää jo n. 100 henkilöä.


Haemme nyt yhteistyössä Finvaconin kanssa pesulatyöntekijää, jonka työtehtävät ovat pääsääntöisesti viikkauksessa ja silityksessä. Näissä tehtävissä vaaditaan tarkkuutta sekä huolellisuutta ja ovat seisten tapahtuvaa työskentelyä.


Odotamme hakijalta reipasta, oma-aloitteista ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Jos sinulla on ompelutaitoja ovat ne plussaa. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle jolla ei vielä ole kesätyötä.

Työ on seisomatyötä, joten fyysinen jaksaminen on edellytys työssä menestymiselle. Koulutusta ei tarvita, sinut tullaan perehdyttämään tehtäviin työpaikalla.


Työsuhde solmita määräaikaisena vuokratyösuhteena Adeccon ja valitun henkilön välille. Työtä on ajalla 6.6.-12.8.2022 ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivätyönä 37,5 h/vko ( viikonloppuja voi joskus olla extrana). Palkkaus TES;n mukaisesti.


Hae heti tästä www.adecco.fi, jos löysit tästä paikkasi, hakuaika päättyy 27.5.2022. Haastattelemme hakijoita haun aikana, joten ole nopea! Täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Jos sinulle jäi kysymyksiä työtehtävästä, ota yhteyttä Adeccoon: Minna Nummelin (minna.nummelin@adecco.fi, 040 357 2654)

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minna Nummelin, minna.nummelin@adecco.fi

Pesulatyöntekijä kesäksi

Vaasa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Etelä-Karjala
Eezy Oyj
Etelä-Pohjanmaa
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Pirkkala
Eezy Oyj
Keski-Suomi