Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Pesulatyöntekijä mankelille

Haemme asiakasyrityksellemme Raaheen PESULATYÖNTEKIJÄÄ osaksi mukavaa työyhteisöä. Pääasiallinen työtehtäväsi on mankelointi. Tarvittaessa autat myös muissa pesulan työpisteissä, kuten lajittelussa ja viikkauksessa.

Työ on luonteeltaan hektistä ja työpäivät ollaan jalkojen päällä, joten sinulla tulee olla hyvä fyysinen peruskunto ja ripeä ote tekemiseen. Saat työhön perehdytyksen, joten aiempi kokemus ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on motivoitunut ja oma-aloitteisesti toimeen tarttuva asenne. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla hyvä suomen kielen taito.

Vuokratyösuhde on alkuun määräaikainen puolen vuoden ajan, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille vakituiseksi.

Töitä tehdään arkisin kokopäiväisesti, pääasiassa aamuvuorossa (klo 7-15). Kiireisinä aikoina työskennellään tarvittaessa myös iltavuorossa. Palkka on tekstiilihuoltoalan työehtosopimuksen mukainen (11 €/h). Mahdolliset ilta- ja ylityölisät ja muut korvaukset maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työt alkavat jo viikolla 20, jätä siis hakemuksesi ripeästi linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, [email protected]

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pesulatyöntekijä mankelille

Raahe
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti