Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Pesulatyöntekijöitä Comfortalle

Etsimme nyt asiakkaallemme Comfortalle Jyväskylän palvelukeskukseen

TEKSTIILIHUOLTAJIA

eri mittaisiin työsuhteisiin hotellipyykkien huoltoon.

Comforta on erikoistunut hotellien, ravintoloiden ja terveydenhuollon tekstiilipalveluihin. Comforta työllistää yli 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä Pietarissa ja on osa Lindström Group -konsernia. Lue lisää: http://lindstromgroup.com/fi/tyopaikat

Työnkuvaan kuuluvat hotellipyykkien lajittelu, pesu, viimeistely sekä pakkaus. Työ on fyysistä seisomatyötä ja sitä tehdään tiimeissä 2-vuorotyönä, joten toivomme valmiutta työskennellä sekä aamu- että iltavuoroissa vähintään muutaman vuoron viikossa. Et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan tärkeintä meille on positiivinen asenne ja aktiivinen ote työntekoon sekä halu oppia uutta.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään tiimityötaitojasi ja työskentelemään joustavasti esimerkiksi opintojen ohella vauhdikkaassa työympäristössä, vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Tehtäviin perehdytetään ja opetetaan perusteellisesti ja tukenasi on ammattitaitoinen Comfortan tiimi.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja saat Go On Jyväskylän toimistolta arkisin, 044 334 6315, [email protected]. Mikäli kiinnostuit jo, jätä hakemuksesi http://go-on.likeit.fi/apply/40035624 kautta mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti