Skip to main content

LVI-suunnittelija   

Etsitkö luotettavaa ja vakaata työnantajaa, joka pitää huolta työntekijöistään? Tule töihin DENin talotekniikkaan – haemme LVI-suunnittelijaa osaksi 80 LVI-hengen tiimiä työskentelemään Ainoakoti-, Designtalo- ja Finnlamelli-talobrändien parissa. Tehtäväsi on keskeinen asiakkaidemme kotiunelmien toteuttamisessa. 

LVI-suunnittelija vastaa osaamisensa mukaan vesi- ja viemärisuunnittelusta, lämpöjohtosuunnittelusta, jäähdytyssuunnittelusta ja ilmastointisuunnittelusta.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän osana kehittyvää ja kasvavaa konsernia sekä kilpailukykyisen palkan. Meillä on mahtava työporukka, joka haluaa auttaa toisiaan onnistumaan. Työntekijämme arvostavat DENiä joustavana, ketteränä ja reiluna työnantajana!

Toivomme sinulta LVI-insinöörin koulutusta tai soveltuvaa LVI-teknistä koulutusta (DI tai insinööri AMK).

Sinulla on itsenäinen työskentelyote, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kyky tulla toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa. Katsomme eduksi, jos sinulla on AutoCAD -suunnitteluohjelman käyttökokemusta.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja halua kehittyä lisää.

Työpaikkasi sijaitsee Iissä.

Oletko halukas hyödyntämään osaamistasi liiketoimintojemme kilpailukyvyn lisäämiseksi? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, kuitenkin viimeistään 30.11. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Klasila, puh. 040 8433 165 (arkisin klo 9-16).

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Konsernissa työskentelee 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 174 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille. Lue lisää: den.fi

LVI-suunnittelija   

91100 II
Kokopäiväinen
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 24.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus