Skip to main content

Designtalo-, Ainoakoti- ja Finnlamelli-pientalojemme kysynnän kovan kasvun myötä tarvitsemme lisävoimaa rakentamiseen. Haemme DEN Tekniikkaan LVI-työnjohtajaa. Tehtäväsi on keskeinen asiakkaidemme kotiunelmien toteuttamisessa. 

Tärkein tehtäväsi on huolehtia talotekniikan LVI-puolella DENin pientalokohteiden aikataulussa pysymisestä ja prosessin hallinnasta. Vastaat osaltasi asiakastyytyväisyydestä, työturvallisuudesta ja henkilöstötyytyväisyydestä tiimissäsi, jossa toimit esimiehenä noin 15 LVI-asentajalle. Esimiehenä tehtäviisi kuuluvat myös mm. asentajien rekrytoinnit, kehityskeskustelut ja työlistojen suunnittelu.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän osana kehittyvää ja kasvavaa konsernia sekä kilpailukykyisen palkan. Meillä on mahtava työporukka, joka haluaa auttaa toisiaan onnistumaan. Työntekijämme arvostavat DENiä joustavana, ketteränä ja reiluna työnantajana!

Edellytämme LVI-alan koulutusta, esim. LVI-asentaja tai LVI-insinööri.

Arvostamme työkokemusta omakotitalojen LVI-asennuksista.

Henkilönä solahdat hyvin huumorintajuiseen, nelihenkiseen LVI-työnjohtajaporukkaamme, jos olet sosiaalinen tiimipelaaja, järjestelmällinen ja sanasi mittainen. Muut LVI- työpäällikkömme asuvat ja työskentelevät eri puolilla Suomea ja heillä on pitkä kokemus alalta, joten pääset hyvin ammattitaitoiseen seuraan, joka ei pienestä hätkähdä.

Toimistomme sijaitsevat Iissä, Jyväskylässä, Valkeakoskella, Turussa ja Vantaalla, joista voit valita sinulle sopivimman paikan työskennellä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, kuitenkin viimeistään 30.11. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Klasila, puh. 040 8433 165 (arkisin klo 9-16).

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Konsernissa työskentelee 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 174 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille. Lue lisää: den.fi

LVI-työnjohtaja

Vantaa
Jyväskylä
Valkeakoski
Turku
Kokopäiväinen
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 24.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus