Skip to main content

Pihatyöntekijä kyläyhdistykseen, kesätyö

Kesätöihin pihatyöntekijäksi!

Hei sinä 9. luokalta valmistuva kouvolalainen nuori. Nautitko aurinkoisista kesäpäivistä, viihdyt ulkona ja tulet toimeen kaikkien kanssa? Etsitkö itsellesi kesätöitä, etkä ole vielä käyttänyt kesätyöseteliä tai ottanut vastaan kaupungin kesätyötä? Tarjoamme nyt yhdelle reippaalle nuorelle 65 työtunnin kestävän kesätyöjakson Kääpälän seudun kyläyhdistyksessä. Työtehtäviisi kuuluu erilaisia piha- ja siivoustöitä.

Kesätyöjakso on kahden viikon (65h) mittainen kesätyöharjoitteluohjelma, johon voivat hakea keväällä 2022 9. luokalta valmistuvat nuoret. Maksamme Pikaduuni -kesätyöharjoitteluohjelman suorittamisesta kertakaikkisena palkkana 450 € kesällä 2022.

Etsimme tehtävään reipasta ja motivoitunutta tekijää. Aiempaa kokemusta ei tarvita vaan oikea asenne riittää. Eduksesi on kuitenkin aiempi kokemus ulkotöiden parissa. Eezyn kesätyöntekijänä pääset tutustumaan työntekoon yhden Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen kautta ja avaamaan ovet ehkä myös tulevaisuuden työllistymiseesi kauttamme! 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa janette.juhola@eezy.fi

Pihatyöntekijä kyläyhdistykseen, kesätyö

Eezy Oyj
Kouvola
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja