Skip to main content

Pihatyöntekijöitä Vimpa Islandsille, kesätyö

Kesätöihin saariaskareisiin Vimpa Islandsille!

Hei sinä 15-19-vuotias haminalainen nuori. Nautitko aurinkoisista kesäpäivistä, viihdyt ulkona ja tulet toimeen kaikkien kanssa? Etsitkö itsellesi kesätöitä, etkä ole vielä käyttänyt kesätyöseteliä tai ottanut vastaan kaupungin kesätyötä? Tarjoamme nyt viidelle reippaalle nuorelle 60 työtunnin kestävän kesätyöjakson Vimpa Islandsilla. Työtehtäviisi kuuluu erilaisia pihatöitä.

Kesätyöjakso on kahden viikon (60h) mittainen kesätyöharjoitteluohjelma, johon voivat hakea 15-19-vuotiaat nuoret. Maksamme Pikaduuni -kesätyöharjoitteluohjelman suorittamisesta kertakaikkisena palkkana 450 € kesällä 2022.

Etsimme tehtävään reippaita ja motivoituneita tekijöitä. Aiempaa kokemusta ei tarvita vaan oikea asenne riittää. Eduksesi on kuitenkin aiempi kokemus ulkotöiden parissa. Eezyn kesätyöntekijänä pääset tutustumaan työntekoon yhden Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen kautta ja avaamaan ovet ehkä myös tulevaisuuden työllistymiseesi kauttamme! 

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa janette.juhola@eezy.fi

Pihatyöntekijöitä Vimpa Islandsille, kesätyö

Eezy Oyj
Hamina
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Järvenpää
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Keminmaa