Skip to main content

Pihtihitsaaja / Levyseppähitsaaja, Sampo Rosenlew Oy

Sampo-Rosenlew Oy on maatalous- ja metsäkoneita valmistava yritys, jonka kotipaikka on Porissa. Yhtiö suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia leikkuupuimureita ja metsäkoneita. Tuotteita myydään noin 50 maahan ja viennin osuus myynistä on yli 90%. Sampo-Rosenlew työllistää Porissa noin 250 eri alojen ammattilaista myynti-, tuotanto-, tuotekehitys- ja palvelutehtävissä. Yhtiö panostaa sitoutuneen, motivoituneen  ja osaavan henkilöstön kehittämiseen.

PIHTIHITSAAJA / LEVYSEPPÄHITSAAJA SAMPO-ROSENLEWIN TUOTANTOON

Sampo-Rosenlew hakee uusia hitsaajia leikkuupuimurien hitsaukokoonpanojen valmistamiseen. Työ on pääasiallisesti ohutlevyosien hitsaamista Mig/Mag ja pistehitsausmenetelmillä. Tehtävät täytetään mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävä edellyttää:

 

  • Aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta (koulutuksessa, työssä tai vapaa-aikana)
  • Oppisen halua, hyvää asennetta ja kiinnostusta hitsaustehtäviä kohtaan
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

 

Eduksi katsotaan:

 

  • Piirustusten lukutaito

 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle työpaikan luotettavassa ja osaavassa työilmapiirissä. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Tehtävään valituille järjestetään asianmukainen perehdytys, joten emme odota sinun olevan valmis ammattilainen. Työaika on 40h/vko päivävuorossa (valmius 2-vuototyöhön).

 

Hakumenettely:

Työpaikkaa koskevat yhteydenotot Eezyn yhteyshenkilölle. Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä. Liitä hakemukseesi päivitetty CV. 

Hakuaika päättyy 28.1.2022. Valintoja tehdään jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään mahdollisimman nopeasti sopivna henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa: 

Johanna Mäkelä
Myyntineuvottelija
Eezy 
040 3075252
johanna.makela@eezy.fi

Pihtihitsaaja / Levyseppähitsaaja, Sampo Rosenlew Oy

Eezy Oyj
Pori
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus