Skip to main content

Pikaruokatyöntekijöitä kevätsesonkiin Leville

Pikaruokatyöntekijöitä kevätsesonkiin Leville

Oletko kiinnostunut viettämään talven Lapin paraatipaikalla Levillä, mutta työpaikka vielä puuttuu? Meillä olisi reippaille tekijöille töitä!

Etsimme nyt Lapin kevätsesongin ajaksi PIKARUOKATYÖNTEKIJÖITÄ LEVILLE.

Tarjoamme täydet työtunnit, mahtavan työporukan ja majoituksen (pientä korvausta vastaan). Olemme tukenasi koko sesongin ajan! Halutessasi koulutamme sinut myös vuoropäälliköksi.

Työ koostuu kaikista pikaruokaravintolan työtehtävistä, kuten paistotyöstä, asiakaspalvelusta, kassatyöskentelystä, tarjoilusta sekä ravintolan siisteydestä. Työaika on pääasiassa maanantaista lauantaihin klo. 12-21 välillä, mutta rajoitusten myötä aukioloaikoihin saattaa tulla muutoksia.

Olet etsimämme työntekijä, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, kommunikoit suomen ja englannin kielellä sekä tykkäät hektisestä työympäristöstä. Eduksi katsomme aikaisemman ravintolatyöskentelyn, mutta tässä työssä pärjää myös asenteella! Hygieniapassin koulutamme tarvittaessa.

Haethan paikkaa pikaisesti, sillä teemme valintoja jo hakuajalla!

Lisätietoja arkisin 9-15:
Linda Kinnari p. 045 476 1385, linda.kinnari@bolt.works

Haku päättyy: 15.2.2022

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Pikaruokatyöntekijöitä kevätsesonkiin Leville

Bolt.Works Oy
Kittilä
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Kittilä
Bolt.Works Oy
Kittilä
Bolt.Works Oy
Kittilä
Bolt.Works Oy
Kittilä