Skip to main content

Pizzakokki Espooseen ravintola Let's play

Haluaisitko tarjota kanssamme maailmanluokan ruokaa ja palveluita? Tule mukaan.

Pizzakokki

Olisiko uusi työpaikkasi ravintola Let´s Play Espoossa, jossa huolehdimme asiakkaidamme lounas- ja edustustarjoiluista. Toimimme lounasravintolana maanantaista perjantaihin.

Pizza kuuluu vahvasti lounasvalikoimiimme. Työnkuvaasi kuuluu kokkina työskentely ja lounaalla pizzabuffetin ylläpito. Ruokailijoita päivittäin n. 400 kpl. Työssäsi toimit esimerkkinä muille työntekijöille ja kasvoina palveluille asiakkaillemme. Osallistut myös muihin keittiön työtehtäviin ja salityöskentelyyn. Palvelukielinä meillä on suomi ja englanti.

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Päivittäinen työaikasi on n. 7.00- 16.00 välillä.

Miksi Compassilaiseksi?

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta. Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Compass Group työnantajana huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista, jotta kaikki voivat olla arjen sankareita. Olemme arvolähtöinen organisaatio, jolle työntekijöillä on todella merkitystä. Työntekijämme tekevät meistä paitsi merkittävän työnantajan, myös upean mahdollisuuden ruokapalvelualalla uraa suunnitteleville. Meillä ihmiset ovat tärkeitä - niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Etsimme asiakaspalvelun ammattilaista. Odotamme sinulta hyvää ammattillista taustaa kokin vastuulliseen tehtävään ja tervettä kunnianhimoa oppia uutta. Toivomme sinulta myös asiakaspalveluorientoitunutta työotetta, olet moniosaaja joka on tottunut toimimaan isossa työyhteisössä.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.10.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Nummela, puh. 040-6604776

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750 000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4 000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri 

Ruoka on intohimomme – se tuo meidät yhteen.