Skip to main content

Pizzeriatyöntekijä Heinolankaaren Kotipizzaan

Haemme iloisia ja motivoituneita pizzeriatyöntekijöitä Kokkolaan Heinolankaaren Kotipizzaan.

Etsimme reippaan asenteen ja hyvät tiimityöskentelytaidot omaavia työntekijöitä. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, asiakaspalvelua niin kassalla kuin puhelimitse sekä muut päivittäistyöt. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä tarvittaessa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi!

Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, salmonellatodistusta, sujuvaa suomenkielen taitoa ja plussaa on anniskelupassi. Palkkaus TES:in mukaan. Töitä on tarjolla sekä osa-aikaiselle tekijälle että kokoaikaiselle vakituiseen työsuhteeseen. Mainitsethan hakemuksessasi paljonko haluaisit tehdä töitä.

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera, linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 20.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: annika.rintamaki@barona.fi, 045 7881 7672

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Pizzeriatyöntekijä Heinolankaaren Kotipizzaan

J. Kovanen Oy / Kotipizza Heinolankaari
Kokkola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 06.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus