Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Kauhava

Etsimme Kauhavan Kotipizzalle PIZZERIATYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Pizzeriatyöntekijänä tehtäviisi kuuluu mm. pizzan sekä muiden annosten valmistaminen, asiakaspalvelu, kassatyöskentely sekä ravintolan siisteydestä huolehtiminen. Työsuhde on kokoaikainen. Myös osa-aikaiselle tekijälle löytyy töitä.

Toivomme sinulta iloista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla tulee olla valmius työskennellä itsenäisesti niin aamu- kuin iltavuoroissa. Kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksesi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisäksi edellytämme työnhakijoilta:

- Täysi-ikäisyyttä
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen ja osa-aikaisen työsuhteen
- MaRaVa tes mukaisen palkan
- Hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
- Huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
- Paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työpaikan, jossa saat loistavan mahdollisuuden oppia alan osaajaksi, sekä tietenkin kivat työkaverit. Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Kauhava

62300 Kauhava
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus