Skip to main content

Ravintolatyöntekijöitä Kotipizza Mikkeliin

Haemme reippaita ja iloisia pizzeriatyöntekijöitä Mikkelin Kotipizzaan! Hyvät tiimityöskentelytaidot, työhön tarttuva asenne, ja iloinen asiakaspalveluasenne. Työtehtävät ovat monipuoliset: pizzan valmistuksesta tuotteiden kotiinkuljetuksiin, ja ravintolan siisteydestä huolehtimisesta kassatyöskentelyyn. Otatko haasteen vastaan?

Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, asiakaspalvelu niin kassalla kuin puhelimitse, salin siisteydestä huolehtiminen, keittiön esivalmistelut ja muut ravintolan työtehtävät. Pizzeria on auki viikon jokaisena työpäivänä ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Vuorot sijoittuvat välille 10-22.

Periaate on se, että jokainen osaa ja haluaa pystyä kaikkeen! Otamme kuitenkin huomioon myös uudet innokkaat alan starat, ja perehdytämme tehtäviin hyvin!

Toivomme sinulta

  • voimassa olevaa hygieniapassia
  • positiivista asennetta asiakaspalvelutyöhön
  • kiinnostusta pizzanvalmistukseen
  • paineensietokykyä
  • tiimityöskentelytaitoja

Plussaa on, jos omaat B-ajokortin sekä anniskelupassin.

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden oppia uutta
  • mahdollisuuden kehittyä monipuolisissa työtehtävissäsi
  • mukavan työympäristön
  • mahtavat työkaverit

Hae paikkaa viimeistään 31.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: pia.vanninen@barona.fi, 050 591 06 11

MO Tervo Oy

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on yli 290 ravintolaa ympäri Suomen. Niiden myynti tilikaudella 2020 oli 151,4 miljoonaa euroa. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat franchisingperiaatteella toimivia, itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Ravintolatyöntekijöitä Kotipizza Mikkeliin

MO Tervo Oy
Mikkeli
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus