Skip to main content

Pizzeriatyöntekijä Mikkelin Kotipizzaan

Haemme reippaita ja iloisia pizzeriatyöntekijöitä keikkatyöhön sekä määräaikaisiin työsuhteisiin Mikkelin Kotipizzaan!

Etsimme tekijöitä, jotka omaavat hyvät tiimityöskentelytaidot ja hyvän asenteen työtä kohtaan. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, asiakaspalvelu niin kassalla kuin puhelimitse, salin siisteydestä huolehtiminen, keittiön esivalmistelut ja muut ravintolan työtehtävät.

Periaate on se, että jokainen osaa ja haluaa pystyä kaikkeen! Mikäli sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan eduksesi. Otamme kuitenkin huomioon myös uudet innokkaat alan starat ja perehdytämme tehtäviin hyvin!

Edellytämme sinulta voimassa olevaa hygieniapassia ennen töiden aloitusta. Plussaa on, jos omaat B-ajokortin sekä anniskelupassin. Työt alkavat sopimukseen mukaan lokakuun aikana, työ on 2- vuorotyötä ja vuorot sijoittuvat ma-su väliselle ajalle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä monipuolisissa työtehtävissäsi sekä mukavan työympäristön ja mahtavat työkaverit!

Mikäli kiinnostuit niin käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana! Haethan siis heti.

Hae paikkaa viimeistään 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: joel.pulkkinen@barona.fi, 050 3223278

MO Tervo Oy

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on yli 290 ravintolaa ympäri Suomen. Niiden myynti tilikaudella 2020 oli 151,4 miljoonaa euroa. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat franchisingperiaatteella toimivia, itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Pizzeriatyöntekijä Mikkelin Kotipizzaan

Barona HoReCa
Mikkeli
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Ruukintien Pizza Ay / Kotipizza Ruukintie
Seinäjoki
Taves Food Oy/ Kotipizza Levi
Kittilä