Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Pizzeriatyöntekijä Rax Lappeenranta

Sinustako RAX Lappeenrannan PIZZERIATYÖNTEKIJÄ?

 

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä asiakaspalvelun, myyntityön, ruuan valmistuksen ja buffetin sekä ravintolan siisteyden ylläpitämisen parissa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta, mielenkiintoa ravintola-alaa kohtaan sekä tahtoa oppia uutta

Aiempi ravintola-alan kokemus katsotaan eduksi. Tehtävään edellytetään täysi-ikäisyyttä sekä anniskelu- ja hygieniapassia.

Työ on 2-vuorotyötä, 30h / 3 viikkoa sekä lomakausina työtä on tarjolla enemmän. Työt alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja palkkaus TES.

Koetko olevasi etsimämme henkilö? Jätä hakemus pikaisesti verkkosivujemme www.go-on.fi kautta, sillä käsittelemme hakemuksia päivittäin. Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Jenna Seppänen 044 585 9162 / [email protected]. Emme ota vastaan sähköpostilla tulleita hakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti