Skip to main content

Pizzeriatyöntekijä, Rax pizzabuffa Ideapark

Etsimme PIZZERIATYÖNTEKIJÖITÄ Seinäjoen Ideaparkin Rax pizzabuffettiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, pizzojen ja salaattibuffetin valmistus sekä ravintolan yleisilmeestä huolehtiminen.

Etsimämme työntekijät ovat asiakaspalvelusta nauttivia, oma-aloitteisia, toimeen tarttuvia ja aikaansaavia työntekijöitä. Kykenet toimimaan hektisessä työssä, eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä. Työvuorot koostuvat niin päivä-, ilta- kuin viikonloppuvuoroista.

Kokemus ravintola- tai asiakaspalvelualalta on ehdottomasti etu, mutta ennen kaikkea haemme oikean asenteen omaavia tekijöitä, jotka ovat valmiita kehittämään osaamistaan työn ohella ja ottamaan vastuuta, sillä välillä työ on yksintyöskentelyä. Edellytämme 18-vuoden ikää. 
Eduksesi katsomme mikäli olet suorittanut hygienia- ja anniskelupassit. 

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Restellin välille.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Rax Pizzabuffet on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoki Asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen puh. 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi. 

Pizzeriatyöntekijä, Rax pizzabuffa Ideapark

Seinäjoki
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja