Skip to main content

Pizzeriatyöntekijä, RAX Vaasa

Haemme asiakkaallemme PIZZERIATYÖNTEKIJÄÄ Vaasan keskustaan RAX ravintolaan!

Haemme työntekijää, jolla on jo valmiiksi kokemusta alalta tai vahvaa intoa oppia alan ammattilaiseksi. Työ pitää sisällään mm. asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, keittiötöitä sekä ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtimista. Työskentelet osana alan ammattilaisten tiimiä, joten saat työhösi hyvän perehdytyksen.

Työntekijältä edellytämme:
- hygieniapassia (voidaan suorittaa työsuhteen alettua)
- hyviä asiakaspalvelutaitoja
- hyviä tiimityötaitoja
- halua oppia uutta sekä suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisesta työstä
- anniskelupassin sekä ruotsin kielen taidon

Työ on osa-aikaista työtä ja tunteja keskimäärin 45 h-90h /3vko, mutta tunteja on mahdollisuus tehdä enemmänkin mahdollisuuksien mukaan. Palkkauksen osalta noudatamme Matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ravintolan aukioloaikojen puitteissa (ma-la klo 11–22 ja su 12–21). Työsuhde on vakituinen. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoki-Vaasa Asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen puh. 0400 182 668 / [email protected].

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pizzeriatyöntekijä, RAX Vaasa

Vaasa
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 08.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti