Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Plassin Pikkolo- Tutustu työelämään ja tienaa 2022

Tutustu työelämään ja tienaa – Plassin Pikkolo Kesä 2022

Krookan Plassi on matkalla Suomen vastuullisimmaksi vierassatamaksi, ja avaamme toisen kautemme kesäkuussa 2022!

Krookan Plassi tarjoaa nuorille mahdollisuuden päästä tutustumaan työelämään ja tienaamaan Plassin Pikkolo – kesäharjoittelun kautta. Krookan Plassi toteuttaa kesäharjoittelun Matkailu- ja ravintola-alan liitto MaRan sekä Palvelualojen keskusliitto PAM:in solmiman Tutustu työelämään ja tienaa- sopimuksen mukaisesti. Kahden viikon palkallisen kesäharjoittelun tarkoituksena on, että nuoret saavat ammattilaisten ohjauksessa omakohtaista kokemusta matkailu- ja ravintola-alan yritysten toiminnasta ja eri työtehtävistä.

Tule meille kesäksi Plassin Pikkoloksi ja kerrytä työkokemusta!

Kesäharjoittelun aikana saat ensikosketuksen työelämään ja samalla tienaat.

Plassin Pikkolona pääset kokeilemaan asiakaspalvelua, terassialueen siistimistä ja tuotteiden esille laittoa yhdessä muun tiimin kanssa. Tiimimme on Plassin Pikkolon tukena ja autamme sinua ammattitaidolla selviytymään päivän askareista.

Plassin Pikkolo -kesäharjoittelun kesällä 2022 suorittaneet huomioidaan myös seuraavan vuoden kesätyöntekijöitä palkattaessa.  

Hakuaika kesän 2022 Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun on 24.1–24.4.2022.

Kesäharjoittelun kesto on kaksi viikkoa eli kymmenen työpäivää. Päivittäinen työaika on kuusi tuntia ja työt sijoittuvat arkipäiville aikavälille 9–18. Kesäharjoitteluun voidaan palkata 14–17-vuotias peruskoululainen, kymppiluokkalainen, lukiolainen sekä Valma- ja Telma-koulutukseen osallistuva nuori, jolla ei ole aiempaa kokemusta matkailu -ja ravintola-alalta. Emme odota aiempaa työkokemusta, mutta toivomme kesäharjoittelijalta reipasta mieltä ja sitoutumista kahden viikon harjoitteluun.

Vuonna 2022 harjoittelu sijoittuu 18. kesäkuuta – 31. elokuuta väliselle ajalle.

Ilmoitathan, jos et voi työskennellä jonain viikkona tai muuna ajanjaksona, jotta voimme ottaa huomioon tämän kesäharjoitteluita suunniteltaessa.Tarkennamme TTT-harjoittelun ehtoja heti sopimuksen varmistuttua".

Olemme reilu työpaikka ja sitoudumme Vastuullisen kesäduunin periaatteisiin. Meille on tärkeää tarjota nuorille kokemus mielekkäästä työstä ja työnhausta sekä perehdyttää huolella työtehtäviin.

Kesätyörekrytoinnit tehdään yhteistyössä Go On Porin kanssa.

Go On Pori, [email protected], p. 044 9802826 (ark. 8-16)

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Plassin Pikkolo- Tutustu työelämään ja tienaa 2022

Satakunta
29900 Merikarvia
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 28.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti