Skip to main content

Plassin Puosu- kahvilamyymälän vuorovastaava

Plassin Puosu - kahvilamyymälän vuorovastaava

Krookan Plassi on matkalla Suomen vastuullisimmaksi vierassatamaksi, ja avaamme ensimmäisen kautemme kesäkuussa 2021! Etsimme tiimiin innokkaita, reippaita ja tekeväisiä tyyppejä kanssamme tekemään huippuduunia kauniissa Merikarvian Krookan satamassa.

Etsimme tiimiimme Plassin Puosua eli kahvilamyymälän vuorovastaavaa.

Krookan Plassi etsii kahvilamyymälään vuorovastaavaksi vielä yhtä (1) Plassin Puosua luotsaamaan kahvilamyymälämme päivittäistä toimintaa. Oletko sinä meidän tiimimme toinen Puosu?

Toimenkuvasi on takuulla monipuolinen! Sillä tulet vastaamaan kahvilan toiminnasta, kassatyöskentelystä, omavalvonnasta sekä ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta. Toimenkuvaan kuuluu myös annosten valmistus sekä kaikki kahvilatyöt. Lisäksi toimit kassalla, huolehdit asiakaspalvelusta sekä yleisestä siisteydestä, ja siitä, että koko henkilökunta toimii saumattomasti yhteen.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mahdollisesti alan koulutusta. Toivomme tiimiimme iloista ja reipasta tekijää, jolla on timanttinen ote asiakaspalvelutyöstä. Työ edellyttää hygienia- ja anniskelupassi ja toimit vuorossa anniskelupaikan vastaavan hoitajan valtuuttamana sijaisena. Aiempi kassatyöskentelykokemus sekä kielitaito katsotaan eduksi.

Työtä on tarjolla kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin.  Kiireisin aika sijoittuu heinäkuulle, ja työajat välille 9–21 kaikkina viikonpäivinä.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta.

Hae mukaan mielenkiintoiseen duuniin meille ja tule mukaan rentoon, rempseään tiimiimme! Laitathan hakemuksesi pikaisesti, viimeistään kuitenkin 2.5.2021 mennessä Go On- nettisivujen kautta.Haastattelemme jo hakuaikana!

Kesätyörekrytoinnit tehdään yhteistyössä Go On Porin kanssa.

Go On Pori, [email protected], p. 044 9802826 (ark. 8-16)

Hae tätä työpaikkaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Plassin Puosu- kahvilamyymälän vuorovastaava

29900 Merikarvia
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti