Skip to main content

Politiikan ja talouden toimittaja Iltalehden yhteiskuntatoimitukseen (äitiysloman sijaisuus)

Sinulla on näkemystä, kokemusta ja kontakteja, meillä halu julkaista juttusi, jotka puhuttavat kaikkia suomalaisia. Hae meille töihin!

Etsimme ammattitaitoista ja nälkäistä politiikan ja talouden uutistoimittajaa Iltalehden yhteiskuntatoimitukseen äitiysloman sijaiseksi.

Etsimämme henkilö on perillä yhteiskunnan valtarakenteista ja jo valmiiksi syvällä kulisseissa. Saat ihmiset puhumaan, hankit tiedot esteistä huolimatta ja puristat paljastukset yhteiskunnallisesti merkittäviksi uutisiksi ensimmäisenä.  Sinulta sujuu nopeiden uutisten, kiinnostavien henkilökuvien ja oivaltavien kolumnien lisäksi sujuvasanaiset livekeikat, joissa haastateltavana on maan vaikutusvaltaisimmat poliitikot.

Vaikka edellytämme kokemusta, emme mittaa sitä virkavuosina. Meille kokemus on omia lähteitä, omia uutisia ja jatkuvaa tuloksellista työtä. Olet ennen kaikkea uutistoimittaja, joka tarttuu ripeästi ja empimättä päivän puheenaiheisiin.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, mahdollisuuden kehittymiseen ja etenemiseen, monipuoliset henkilöstöedut sekä viihtyisät työtilat Helsingin ydinkeskustassa. 

Sijaisuuden arvioitu kesto on syyskuun lopusta vuoden 2023 elokuun loppuun. Kyseessä on vuorotyö, johon kuuluu aamu- ja iltavuorojen lisäksi myös viikonloppuvuoroja.

Jätä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 14.8. mutta huomioi, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Lisätietoja antaa 8.7. alkaen yhteiskuntatoimituksen esihenkilö Juha Ristamäki p. 040 830 7006 ja julkaisupäällikkö Tiia-Maria Taponen p. 041-4553433.

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Politiikan ja talouden toimittaja Iltalehden yhteiskuntatoimitukseen (äitiysloman sijaisuus)

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti