Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Polttoaineinsinööri (määräaikainen)

Loviisan voimalaitos on Suomen ensimmäinen ydinvoimalaitos ja se on tuottanut sähköä turvallisesti jo yli 40 vuoden ajan. Loviisan voimalaitoksen sähköntuotanto kattaa noin 10% koko Suomen sähköntuotannosta. Henkilöstö Loviisan voimalaitoksella on sitoutunutta, työntekijöiden vaihtuvuus on vähäistä ja turvallisuuskulttuuri näkyy vahvasti arkipäivän työskentelyssä. Tavoitteemme on myös jatkossa turvallinen ja luotettava sähköntuotanto, yhdessä osaavan henkilöstön kanssa.

Tehtävästä

Haemme polttoaineinsinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2022 - 28.2.2024 Loviisan voimalaitoksen Ydinpolttoaine ja jätehuolto -yksikön Polttoaineturvallisuus -ryhmään Keilalahteen. Tehtävä edellyttää työskentelyä myös Loviisan voimalaitoksella.

Pääasialliset tehtäväsi ovat ydinpolttoaineen toimitusvalvontaan, polttoaineen hyväksyttämiseen sekä polttoainetutkimuksiin liittyvät tehtävät, joihin liittyy paljon viranomaisraportointia. Tarvittaessa toimit tukena ydinpolttoaineen suunnittelun lisensioinnissa sekä polttoaineen käyttäytymisanalyysien tekemisessä. Sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi erilaisten ydinpolttoaineeseen liittyvien tehtävien kautta ja pääset seuraamaan alan tutkimusta.

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa materiaali-, kone-, fysiikan tai energiatekniikan alalta. Kokemus valmistus- ja materiaalitekniikasta, ydinpolttoaineesta tai laadunhallinnasta katsotaan eduksi. Odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Venäjän kielen taito on eduksi.

Osaat käyttää tietoteknisiä työkaluja, eivätkä taulukkolaskenta ja tilastomatematiikka tuota sinulle ongelmia. Kokemus analyysi- ja mittausmenetelmistä, mittauslaitteiden kehittämisestä sekä toimitusvalvonnasta on eduksi. Olet järjestelmällinen, tarkka ja hallitset yksityiskohtien lisäksi myös kokonaisuuden. Pitkäjänteisyys ja ongelmanratkaisukyky auttavat tehtävässä. Et pelkää rutiinitehtäviä ja kykenet työskentelemään itsenäisesti sekä tiimissä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 18.01.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Lindroth, +358 40 5342 939 tai heidi.lindroth@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

 

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi 

 

Polttoaineinsinööri (määräaikainen)

Espoo
Loviisa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja